Customize

zelimo slobodan svet

Discussion in 'Other Countries' started by Dejan, Jan 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Dejan Member

  zato protestvujemo,zelimo da budemo slobodni...da nema ratova,gladne dece po africi zbog nafte i ko zna cega,da nemamo kriminalce za politicare koji ce samo da kradu ovaj narod
 2. Mr. Fox Member

  Zdravo dejane! :)
  Predlazem ti da djelis tvoje misljenje i ideje sa nama u WWP Thread --> ZASTO PROTESTVUJEMO!
  Neka to bude mesto za sve ex Yu saradnje! :)
  Pozdrav
  • Like Like x 2
 3. freehackgirl Member

  Ovo je super ideja - da imamo jedno mjesto za cijelu ex Yu! Uglavnom zbog jetika koji je ako ne identičan, onda veoma sličan u čak 4 države nastale iz ex YU, kao Hrvatski, Srpski, crnogorski i Bosanski (koji službeno ne postoji. A i stariji Slovenci i Makedonci ga razumiju jer su ga morali učiti u školi. Jest da među nama ima i nekij ajmo reći neoprostivih razlika, ratna sjećanja još uvijek bole ali...Ne znam kako je u Srbiji ali, nas, Hrvate su neregularnim referendumom prodali uniji - protiv čega se još uvijek borimo, a naš predsjednik zvan Yusipović je spreman prihvatiti ACTA-u u Hrvatskoj. Pa možemo ovako: da ne zatrpavamo ove stranice s 4 jezika, možemo se njima služiti na jednoj stranici - u početku za probu. A ako dođe do međusobnih nesuglasica i ostalo, možemo se naknadno raspodijeliti po državama.
  • Like Like x 2
 4. kasiopeja Member

  pozdrav svima, dugo nikog novog nije bilo pa sam i ja retko svraćala.
  @freehackgirl evo kratkog rezimea o Srbiji: ono jeste da smo daleko od EU, ali pošto će nas itekako pogoditi ACTA gdegod da smo, jer ceo će svet biti pod istim režimom. Što bi rekli : u istom smo sosu, i imaćemo iste gospodare koje god da smo nacije. Zato se kod nas poprilično diže graja (naravno, mediji su i gluvi i slepi za sve Anone, Pirate, 99%, Occupy,...), a i buđenje uspavanog, zombiranog naroda je naporan posao.

  A meni je dovoljno da razumem šta neko želi da mi kaže, :), možemo i rukama i ušima da mašemo ako nam se hoće (šalim se). Drago mi je da se pronalazimo.
  • Like Like x 2
 5. freehackgirl Member

  @ Kasiopeja, i meni je drago da se pronalazimo, premda je kod nas raspoloženje prema Srbiji još uvijek negativno. Ali ja mislim - što je bilo, prošlo je i također sam sretna što imam s kime pričati. Vi mislite da ste još daleko od unije, mislili smo i mi, prosvjedovali smo, ali smo prije izbora napravili ogromnu glupost - nismo nastupili kao anti-EU koalicija. Mi neki smo bili za to ali, znaš kako to ide, neki drugi su upravo svoju guzicu vidjeli u saboru i sad smo svi u guzici (a 25% glasova dobili smo mi, male stranke) Nakon izbora a prije referenduma o EU spametili smo se i osnovali anti EU vijeće. Ali nismo imali nikakav pristup medijima, dečki još uvijek 5 mjeseci spavaju u šatorima ispred HRT i protestiraju. Nitko ih ne hebe. A dan prije referenduma je premijerka Pusić objavila da neće biti novaca za penzije ako ne uđemo u EU!!! Nije izašlo 50% upisanih birača što je po zakonu potrebno da referendum prođe, izašli su samo glupi penzići. A Josipović se sprijateljio s vašim predsjednikom i obećao mu da će se zauzeti da i Srbija uđe u EU. Mi smo tužili i vladu i predsjednika zbog veleizdaje jer je po ustavu "Hrvatska samostalna i suverena" ali nikom ništa. Sad se i dalje borimo za poništavanje referenduma. PDV je s 22% skočio na 25%!!! A tu je i prokleta prodana crkva - sreća vaša što niste rimokatolici (ja sam agnostik)
  • Like Like x 1
 6. freehackgirl Member

  Croatia - Hrvatska: - Hej, bok svima iz ovih prostora, već je prošlo 6 dana otkad se nitko nije pojavio ovdje. Ne znam tko je moderator za Hrvatsku pa ga stoga molim da mi (ako nije tajna ;)) kaže, da znam kome upućivati pitanja i sl., da me pomalo uvede u sve ovo da negdje ne pogriješim - kao kad sam kliknula "like" za facebook i to je osvanulo na mom profilu kao poveznica. Jedan gospodin (moderator ali ne Hrvatski) me je upozorio na to i ja sam mu zahvalila i hvala bogu da na Facebooku nemam svoje pravo već djevojačko prezime. Zato, frendovi, bolje je ne lajkati ako na Fejsu imate pravo ime i prezime...Pozdrav svima. Idem na FB vidjeti kako je bilo jučer na prosvjedu - ja, nažalost nisam mogla ići jer sam se potrgala na onom ledu, u petak sam skinula longetu da mogu u subotu na prosvjed koji sam toliko čekala, ali su mi stavili elastični zavoj i još me boli i šepam...:( pozzz
 7. axe11 Member

  I naš rat je bio partija šaha a figure su micali ljudi kojima nije stalo do Hrvatskog ni do Srpskog naroda. Sad nije vrijeme da se još oko toga svadjamo. A i Srbija će brzo u EU trebaju vam prvo mozak malo isprati ko nama i onda vam ponuditi mrkvu da zagrizete kao mi.
  • Like Like x 2
 8. freehackgirl Member

  Bok, Axe! Drago mi je da nalazim ljude iz ovih naših ludih prostora... Ali nisu nama svima baš "isprali mozak" nego nam nisu dali ama baš nikakav pristup medijima, zbog čega dečki već 5 mjeseci kampiraju ispred HRT-a ali ništa. Prije izbora ja sam vikala "KOALICIJA" ali me nitko nije htio čuti jer je svatko vidio upravo svoju rit u saboru pa smo zato sad svi v riti!!! Pa smo se kao malo spametili i prije referenduma uspostavili "Vijeće za Hrvatsku - ne u EU" gdje smo se skupili iz svih anti - EU stranaka, na brzinu sami financirali letke i dijelili okolo. I dijelim ja tako letke po kaslićima i na svoje zaprepaštenje vidim i "njihove" tj vladine letke koje su poštari MORALI dijeliti po kaslićima. Pa osim toga referendum nije bio pravovaljan jer nije izašlo 50% upisanih birača. "Mi" - pri tome podrazumijevam Vijeće - smo tužili vladu za veleizdaju jer jedna od glavnih točaka Ustava glasi: "Hrvatska je samostalna i suverena država" i predsjednika zato što je prekršio zakletvu koja glasi "obvezujem se da ću čuvati suverenitet i samostalnost Hrvatske". To, kao i zahtjev za poništavanjem referenduma je sada na ustavnom sudu a onda ćemo na međunarodni...ne damo se tako lako. No, ti to sigurno sve znaš - čim smo se ovdje "sreli" ali ja se zanijela i raspisala...Uglavnom, drago mi je da nas ima što više a što se tiče rata nisam mislila da se oko toga svađamo nego sam spomenula opće raspoloženje većeg dijela stanovništva u Hrvatskoj. I znam da je to bila partija šaha kao i ulaz u EU...ali je vrijeme da se ovoj vladi "dogodi narod". I da ne zaboravim - MOJE ČESTITKE BEOGRAĐANIMA ZA PROSVJED PEOTIV ACTE - DOBRO STE, MA SUPER STE TO "ODRADILI" Pozdrav svima, javite se da malo razmijenimo iskustva, mišljenja i sl...;)
  • Like Like x 1
 9. freehackgirl Member

  P.S. Pozivam sve Hrvate da pogledaju moj post koji je prebačen na drugo mjesto a naslov je "opasnost ostalih religija" jer se u wwp uglavnom govori o scientološkoj crkvi. Svi mi znamo koliko novaca je država donirala crkvi, tj znamo samo ono što je "vrh ledene sante". I Bozanić pa čak i Papa su sugerirali vjernicima da glasuju za EU i kako sad objasniti nekom neukom da je EU loša za nas kad mu je velečasni javno, na misi rekao da je dobra?!? Frendovi iz Srbije - blago vama što niste rimokatolici, nas su zahe...država i crkva zajedno!!!
 10. kasiopeja Member

  Oprosti freehackgirl, nisam ovde dolazila zbog onog dela "...delaj lokalno", bilo je puno posla, te sam malo zapustila prvi deo "Misli globalno,..." Od 15.10.2011 pa sve do 25.02.2012 i ANTI ACTA, samo je tinjalo i mnogo puta sam pomislila da je sve uzalud...sad idemo dalje :)
  U svakom slučaju, obradovalo me je da u medjuvremenu nije zamro ovaj forum.

  Agnostik sam i ja, a ako misliš da se kod nas nisu slizali crkva i država, ljuto se varaš - crkva se prtlja u sve i svašta i nije poželjno reći ni reč protiv kog sveštenika, štagod on radio - jer napadaš Pravoslavlje! Gori su od tajkuna, samo gledaju gde da se okoriste i kako koji biznis da odrade. Njima za petama su šovinisti svih barvi, lepo se slažu u odbrani srpstva :eek: (Anonimusi im povremeno, onako usput, obore sajtove :D).
  Nije ni nama vala dosadno, naše političare odavna redom prozivamo zbog veleizdaje, ali se oni navikli, pa ne haju...
  okreni obrni, sve isto kao i kod vas...
  pozz do sledećeg tipkanja :)
  • Like Like x 1
 11. freehackgirl Member

  Hej, Bok Kasiopeja :) nemaš pojma koliko mi je drago da si mi se javila!!! Vjerujem da se i vaša država koristi crkvom kao oruđem za pranje mozgova, i tome već jednom treba stati na kraj!!! Zato i tražim moderatora za Hrvatsku da ga pitam kako bi se malo i njima upalo u kompove. Imamo na Facebooku i stranicu "nisam vjernik" pa "Hrvatski agnostici, antiteisti i ateisti...ima nas puno ali nekako mi se čini da njih ima više. U mojoj firmi su sve babe bile pobožne i zgražale se nad mojoj najboljom frendicom - koja je - pazi ovo : časna sestra. Pa kad sam joj pričala o tim vjerskim fanaticima i neugodnosti koje su mi poneki radili, ona se čudila i rekla da je to "neka sekta" A upravo takvi, ograničeni kao konj kad mu staviš ormu, idu svake nedjelje na misu gdje im velečasni javno sugerira kako da glasuju, oni su nas tim svojim glasanjem doveli tu gdje smo sada. Bojim se da ni vi niste baš toliko daleko od unije jer se naš predsjednik sprijateljio s vašim i obećao mu da će pomoći Srbiji oko ulaska u EU. A ja sam ovdje na wwp otvorila temu - kao što sam gore navela : "Opasnost od drugih religija" pa mislim da bi bilo dobro da se i vi tamo malo uključite jer 2 glave misle bolje nego jedna, možemo razmjenjivati iskustva, mišljenja itd. Za sada topli pozdrav iz Zagreba :confused: kao što si lijepo rekla - do idućeg tipkanja. Baaaaaaaj...
 12. freehackgirl Member

  Pozdrav svima :) ! Ne znam zašto gotovo nikada ne nalazim nekog s naših prostora ovdje, online, da malo popričamo. Ne znam tko mi je - iz Srbije jednom rekao "daleko smo mi od unije" a moj odgovor je gore vidljiv. I jučer je bilo na vijestima da je Srbija ozbiljan kandidat za upad u EU pa me zanima što vi mislite o tome. Bježite od Unije glavom bez obzira - to će nas sve uništiti. Mi smo pokušali sve, prosvjedovali, bacali letke u sandučiće, a dok sam ih ja bacala - ispred mene je poštar ubacivao vladine - za uniju. Pa sam čupala njegove i ubacivala svoje...Ali, kao što sam navela u temi "opasnost od ostalih religija" (ne sajentološke) kako ću ja jednom tikvanu objasniti da je EU loša kad mu velečasni na misi kaže da je dobra. Nismo imali ni minute prostora u medijima, makar dečki već 5 mjeseci kampiraju i protestiraju pred HRT-om. I ne dajte da kod vas to prođe, probajte doprijeti do medija, tražite emisije s diskusijama uživo, pazite da crkva ne ispere mozak narodu - držite se. I, Kasiopeja, kada budeš online vidi jesam li ja tu da malo probrbljamo ;)
 13. anonymouscro Member


  Pa nisi trebala koristiti svoj mail za ovaj acc ako si njega koristila za fb acc :) I nemoj objavljivati osobne stvari poput longeta ili sličnih osobnih informacija zbog tvoje zaštite identiteta ;) I ja bih volio znati tko je moderator :)
 14. anonymouscro Member

  Mislim da ovdje nije mjesto za rasprave tipa naši i vaši... Što se tiče situacije u Hr nije mi jasno ako i HDZ i SDP i sve ostale stranke žele samo dobro za Hr narod... Zašto se ne ujedine i dogovore za ciljeve i hajdemo polako... Ako treba ja bi prvi potpisao na pdv od 40% na 5 godina da se izađe iz krize i zarade novci za napredak... Ali da nakon toga sve bude "pod liverom"... Npr. BiH i Hr samo od prirodnih potencijala (mislim na vodu) mogu proizvoditi, pomoću protočnih hidroelektrana, struje u razmjerima tolikima da pokriju potražnju cijele EU!!! Inače to mi je struka, ali je veoma žalosno što ja tu "ne mogu ništa poduzeti"... Sve nuklearke bi se mogle zatvoriti, ne bi bilo nuklearne opasnosti... Niti bilo kakvog oštećenja po pitanju ekologije jer su protične elektrane i samo na tih par stotina kvadrata ispod elektrane ne bi bilo vegetacije kao prije... :) Žalosno ali istinito ;)
  P.S. Da ne spominjem Teslin prijenos energije na daljinu, koji je izvediv... (pokušat ću naći link na taj događaj...) I koji je ponovljen na FER-u u Zg ali uz ogromne gubitke... Ma da ne dužim... Razvukao bih temu :D
  • Like Like x 2
 15. kasiopeja Member

  dragi moji SVI, prvi preduslov da se dobije bilo kakav kredit od MMF jeste da se prodaju vode,... dakle vodu su oteli pre nego što su dali pare.
  Sad gledaju kako da pootimaju sve ostalo po scenariju koji gledamo u Grčkoj, ako ne probudimo sve ove svoje "krompire koji se kotrljaju na dve noge" i koji ništa ne shvataju, svi ćemo zajedno otići do đavola. Ja sam sama skoro postala budilnik - i zvrčim gde god mi i se ukaže prilika
  love you all <3
  • Like Like x 2
 16. anonymouscro Member

  Želiš reći da srljamo kao guske u maglu ? :D Istina za MMF ali zato i jesam spomenuo "40%" :) Kada se riješimo duga onda smo sami svoji kreatori budućnosti...
  • Like Like x 2
 17. kasiopeja Member

  muka je što još moramo da klipšemo do te budućnosti ohoho, valja se prihvatiti metle, lopate, (đubreta gde god da pogledaš!) , ... vedro sveže vode iz bunara nas čeka na kraju, svakako :)
  No, mnogo sam se razbesnela ovih dana, bolje da ne pričam ništa :mad:
  • Like Like x 1
 18. freehackgirl Member

  @ Anonymouscro ::D Hvala ti na brizi, ali, ti možda nisi vidio moj post do kraja o lajkanju. Nisam dala istu adresu, na FB imam 2 profila, jedan djelimice točan, jedan "virtualni" ni na jednom nije moje pravo ime :p . A longetu sam imala 1 ...svi misle 2... nisam ja toliko neoprezna koliko misliš. :rolleyes:. Što se tiče situacije u Hr, tu smo se sami doveli kaš kao guske bez glave, magle ne mora biti!!! Za članstvo u EU vlada ima 700.000 eur a za poticaje poljoprivredi nema!!! Da li znaš ja je na izborima čak 25% listića "otišlo u vjetar" jer su te glasove dobile stranke koje nisu prešle prag. "Vijeće za Hrvatsku - ne u EU" SMO OSNOVALI POSLIJE IZBORA ?!? prije referenduma. A da smo ga osnovali prije, mogli smo nastupiti kao koalicija pa sad u saboru pričati o međusobnim razlikama :mad: .S onih 25 % - zameo ih vjetar. Ne znam tko si ni da li si prisustvovao osnivanju Vijeća, ja jesam, bilo je predivno i svi smo odjednom bili frendovi - sve "ANTI-EU" STRANKE...Ali, neka, nešto smi i naučili...toliko za sada baaaj ;)
 19. freehackgirl Member

  @ Kasiopeja, slažem se s tobom, Hrvatska već i jest rasprodana, vidjela si gore ono o vodama, mene samo Čudi to što se Anonymouscro čudi :cool:, to smo znali i prije...Kod nas su ljudi shvatili da je kapitalizam sranje...Pokušali smo sve, jedina nam je nada da će se EU raspasti prije 01.07.12. kad mi i službeno "ulazimo" :mad: !!! Nego, VI MOŽETE TO IZBJEĆI AKO POČNETE ODMAH zato ti govorim, nađi neki br, govornica, može tuđi ali da ne čuje, mora biti žica da ti kažem kako da to napravite...da smo mi imali takvu opciju nikad ne bi ušli u EU. Važno je, i bolje požuriti, ;) , što se tiče SIGURNOSTI STRANICE imam nekoga meni bliskog baš na zagrebačkom FER-u, ništa nije sigurno...javite se oboje baaaj
 20. freehackgirl Member

  P.S. @ Anonymouscro, što se tiče sigurnosti, ;) jest da sve znam, ne boj se za mene, samo bih još zamolila da vidiš moj odgovor Kasiopeji, uostalom evo još jednom::rolleyes: Imam nekog jako bliskog na ZG FER-u i upravo sam saznala da ništa nije sigurno na webu, najmanje torent i ta žlabranja...:rolleyes:
 21. anonymouscro Member

  Sve pregledao... čak i lajkove :D Ima stvari koje bih trebao objasniti ali sam trenutno preumoran pa ću drugim putem ;)
  • Like Like x 1
 22. freehackgirl Member

  :cool: Da si pregledao lajkove, znam...jer sam tu napisala samo da sam slomila nogu a ne o longetama, to sam pisala na FB pa si me "otkrio" po tome. :rolleyes: Mislim da ću promijeniti prretraživač, sad imam google chrome, koji je istinabog dobar u smislu pretraživanja, ima tzv. prozore-kartice da možeš istovremeno biti ulogiran na više mjesta. ali, :oops: to može biti dvosjekli mač - skuplja sve podatke o povijesti pretraživanja, prati tvoju tražilicu i sl :mad:...Dobro da imam poslovnu verziju viste pa komp kao koristi više ljudi, :D , ne samo ja i ja i ja...
 23. freehackgirl Member

  P.S. Uostalom, web i nema neku zaštitu ;)...ja sam pitala nekog s FER-a kako se "TO" radi - odgovor "ne znam..." najprije sam se naljutila, onda :rolleyes: mi je proradio mozak: oni znaju kako napraviti program, ostalo ih ne uče (osim klasične zaštite" E, onda sam ja :cool: išla metodom pokušaj-pogreška na staroj 186 -tici i upala gdje sam htjela :D, a ne kužim se u programiranje. Kao što djeca rastavljaju stvari da vide što ima unutra, :p, tako sam ja "rastavila windows" i sada znam način ;). A sigurno na webu nije baš ništa...
 24. Alien Member

  Ja sam novi i ne snalazim se bas najbolje :confused:
  • Like Like x 1
 25. freehackgirl Member

  Hay, Alien!!!:) Ništa ti ne brini, ja sam već mjesec i pol dana "nova" i još uvijek učim :rolleyes:. Najbolje ti je, da za početak malo razgledavaš, nađeš nekog :cool: koga ćeš slijediti, vidi što se radi ...Samo polako...:D i sve će samo od sebe sjesti na mjesto. Pozzz:rolleyes: Anonimka
 26. Alien Member

  Vazi hvala ti :D pazi od tebe ocekujem veliku pomoc :)
  • Like Like x 1
 27. kasiopeja Member

  Dobrodosao Alien, po svemu sudeći svi smo Vanzemaljci...:). bar tako ispada pošto su ovi globalni termiti rešili da nam zatru trag, al' vidi čuda gde uhvate jednog - odmah tri izniknu
  • Like Like x 1
 28. Alien Member

  Hvala na dobrodoslici kasiopeja :)
 29. freehackgirl Member

  Alien, ;) jaaako mi je drago da očekuješ veliku pomoć baš od mene :D, ali, kao što sam ti već rekla, i ja sam još uvijek ovdje "zelena" :cool: - možemo zajedno učiti. Za početak radi ono što su i meni rekli da radim - :rolleyes: - da malo čitam teme, kad nešto komentiraš pazi na datum zadnjeg posta da ne "upadnes" u vrijeme-prostor kontinuum tj. u npr 2010. I nađi ljude koje ćeš slijediti - najbolje moderatore, globalne, koga uvijek možeš svašta pitati :p. Ako smo istovremeno tu - započni razgovor...a sada idem okolo vidjeti što ima baaaaj;)
 30. Alien Member

  Ok jos jednom hvala :)
  • Like Like x 1
 31. freehackgirl Member

  Pozdrav svima :), koliko nas ima!!! Jučer sam u raspravi o slobodi informiranja otvorila novu temu pod nazivom "opasnost od ostalih religija, posebno katoličke" i opisala kako kod nas država daje ogromne novce crkvi koja zauzvrat pere mozgove naivnima i upućuje ih kako i za što da glasuju. Danas sam pogledala temu i :eek: sa zaprepaštenjem otkrila da sam pokrenula kilometarsku raspravu :rolleyes: od cca 2 stranice na mom monitoru ?!? Komentara je bilo svakakvih, :confused: - neki su se i posvadjali na vjerskoj osnovi, pa sam im (po drugi put) objasnila da nemam(o) ništa protiv vjernika nego protiv crkve kao institucije koja nema pravo miješati se u politiku...pa bi mi bilo drago da i netko od vas malo to pogleda i kaže što misli :). Do čitanja pozzz...
 32. anonymouscro Member

  Ti si se izgleda nešto zakačila sa Crkvom :D Nije ti to zdravo :p
 33. freehackgirl Member

 34. freehackgirl Member

  Lol, tek sada vidim da sam "izgubila" središnji dio linka, a moram za 10 min ići...probati ću kasnije
 35. anonymouscro Member

  Why We Protest | Activism Forum - Error
  You do not have permission to view this page or perform this action.....
 36. freehackgirl Member

  Ah, frend, fakat moram još puno toga učiti, a moderator mi puno pomaže u svemu...
 37. freehackgirl Member

  Referendum nije prošao, yupiyupiyeah...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins