Customize

Wykop też chce zmian, zjednoczmy się!

Discussion in 'Anonimowi w Polsce' started by Anonymous, Nov 23, 2011.

1. Anonymous Member

2. Anonymous Member

Mówiliśmy ci już gdzie mamy twój wykop i twoje trollowanie. Nawet jak zasrasz cale WWP swoją osoba to nawet wtedy nie pójdziemy tam gdzie ty.
  3. Anon2k11 Member

Oburzeni, We are 99%, Occupy Wall Street. To samo, bez zmian.
    Mury będą rosnąć a łańcuch dalej się będzie kolysać u nóg.
  4. Tuziak Member

czy ja dobrze czytam
    Połączyć z wykopem, z wykopem? Plątaniną gimbusów i pseudo inteligentnych śmieszków? Może jeszcze kwejka zaprosicie by dawali sobie łapki w górę na FB?
    • Like Like x 1
  5. Anonymous Member

Gdzie TY masz wykop. Ja do wykopu nic nie mam, bo nie wszyscy jego użytkownicy to trolle i debile. Przestańmy generalizować; równie dobrze WWP możemy nazwać siedliskiem trolli i gimbusów, bo jest tu paru takich osobników. Nie wiem, dokąd prowadzi ten link (i nie sprawdzę, bo obawiam się o komputer :p) i dopóki się nie dowiem, nie będę oceniał, czy to dobry i realny pomysł, czy tylko prowokacja.

Anonymous nie wybierają, kto może do nich dołączyć, więc jeśli wykop czy kwejk będzie chciał nam pomóc, nie możemy się sprzeciwiać.
  6. RainbowSix Member

Albino, link prowadzi na wykop i po jego sprawdzeniu mój komputer ma się zupełnie dobrze, nie ma tam nic strasznego poza jednym zdaniem i masą komentarzy o potrzebie wysyłania info do nas i 4chana. Napisałam w którymś usuniętym już temacie, żeby czytać powyższe bo się może zachciało komuś faktycznie protestować.

Ale. Nic do wykopu nie mam, wisi mi on i powiewa, któryś anonim rozwalił mnie wczoraj jedynie stwierdzeniem, że to armia tworząca politykę. Pośmialiśmy się, wszystko fajnie. Chcą współpracować? Nie widzę przeszkód, tylko niech może najpierw ogarną bydło, które od nich tutaj przyłazi i trolluje, bo wygląda to trochę tak, że ktoś z wykopu chce czegoś, a inny ktoś - totalny przygłup opowiada historie, jak to nie może przestać fapać. Whateva. Jeżeli pojawi się jakiś normalny człowiek, raczej nie powinno nas interesować, gdzie ma jeszcze konto.

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins