1. Po pierwsze należy kupić papier samoprzylepny w sklepie z materiałami papierniczymi. W moim mieście jedna kartka kosztuje 0,60 zł. - co nie jest dużą ceną. Chodzi o czystą, białą samoprzylepną kartkę A4 do druku. 2. Jeżeli mamy drukarkę ściągamy gotowe szablony naklejek stąd - http://www.multiupload.com/40V1SK1KW0 3. Wrzucamy kartki do drukarki i drukujemy wzory które przypadły nam do gustu. 4. Tniemy kartki wzdłuż linii. -- Prosty poradnik, nie chodziło tyle o samo wytłumaczenie co o podrzucenie szablonów. Miłego rozlepiania.
No to ja podpowiem, jak zrobic jak sie niema takiego papieru, albo nie umie sie go kupic D: Drukujemy na zwyklem kartce, podklejamy tasma dwustronna, tniemy i tez mamy naklejki :3
Robiłem kiedyś takie wlepki z standardowego papieru + taśma dwustronna. To już bardziej opłaca się jakiś papier śliski + taśma dwustronna. Jestem świadomy tego, że drukarka może nie wydrukować na tym śliskim papierze. Zawsze można jakimś markerem coś na tym ładnie napisać. Dla osób nie popierających "Zrób to sam" polecam profesjonalne najtańsze usługi na Allegro.