Nie odbierzcie Caps Locka jako darcie mordy, lecz jako dobitne mówienie NIE ZAŁOŻYŁEM TEMATU ABY DYSKUTOWAĆ GDZIE ZAŁOŻYĆ FORUM! NIE ZAKŁADAJMY FORUM! MAMY WWP, KOLEJNE FORA TYLKO NAS PODZIELĄ NA JESZCZE MNIEJSZE GRUPKI! TEMAT ZAŁOŻYŁEM, ŻEBY USTALIĆ, GDZIE BĘDZIEMY ROBIĆ STRONĘ! NIE FORUM, LECZ PORTAL INFORMACYJNY! ŻEBY USTALIĆ, CZY ROBIMY PORTAL INFORMACYJNY NA www.anonimowipolska.pl CZY NA www.anonymous-polska.pl !!! FORUM NIE RÓBMY W OGÓLE! TEN TEMAT WAŁKOWANY BYŁ 500 RAZY! CZY NAPRAWDĘ TRZEBA WSZYSTKIM ZA KAŻDYM RAZEM TŁUMACZYĆ, CZEMU NOWE FORUM TO ZŁY POMYSŁ? BO NIE WSZYSCY NA NIE PÓJDĄ! CZĘŚĆ LUDZI PÓJDZIE NA NOWE FORUM, CZĘŚĆ ZOSTANIE NA WWP, CZĘŚĆ PÓJDZIE NA JESZCZE INNE FORUM, A CZĘŚĆ W OGÓLE RZUCI RUCH ANONÓW W DIABŁY! NIKT NIE BĘDZIE UDZIELAŁ SIĘ NA TYSIĄCU FOR! NAWET NA DWÓCH NIE BĘDZIE! PATRZCIE, ILE POSTÓW ZOSTAŁO NAPISANYCH PRZEZ OSTATNIE 2 GODZINY I POMYŚLCIE; CHCIAŁOBY SIĘ WAM UCZESTNICZYĆ W TAKICH DYSKUSJACH NA KILKU FORACH?? Nowe forum to debilny pomysł, bo: 1. Nikt nie będzie aktywny na kilku forach jednocześnie 2. Na nowe forum nie pójdą wszyscy. Nawet nie większość. 3. Praca nad tworzeniem forum trwa dłużej, niż do ogłoszenia gawiedzi jej działania. WWP takie, jakie widzicie teraz, nie powstało od razu. Nie od razu było tam tyle, takich, tak rozmieszczonych tematów. Najpierw byłoby forum, potem byliby na nim ludzie, którzy by zgłaszali błędy czy pisali propozycje o ulepszaniu forum, a potem by się wprowadzało poprawki. Ostateczna wersja forum powstałaby może nawet i rok po jego otwarciu dla wszystkich! TO KUPA CZASOCHŁONNEJ ROBOTY! 4. Stracilibyśmy kontakt z innymi komórkami Anonów. Dwa portale informacyjne to też zły pomysł. Chodzi o to, żeby zrobić jeden. Problem, pod jakim adresem będzie się on znajdować, to powód, dla którego założyłem tę ankietę. Żeby rozstrzygnąć, w jaki sposób rozstrzygniemy, gdzie robimy portal
Tak jak powiedziałem ja robię forum i stronę dostałem ofertę i od zaprzyjaźnionego hostingu dostanę patronat darmowy hosting i reklamę w zamian za zrobienie forum i strony .
Jeśli chcesz szkodzić polskim anonom... Myślałem że zrozumiesz że można współpracować cos razem zbudować szkoda że wolisz niszczyć.
On nie niszczy, a Tworzy. Nie lepiej trochę zaryzykować i iść powolutku do przodu, niż stać w miejscu?
anonimowi tak jak powiedziałeś powinni się łączyć lecz moje pomysły na wejściu zostają odrzucone dlatego dałem sobie spokój wole robić ten krok do przodu sam niż czekać na wasz krok
Anonymous_PL ja rozumiem, że chcesz, żeby te 250 zł było jakoś sensownie spożytkowane, ale skoro jesteś Anonimem, to najważniejsze dla Ciebie powinno być dobro ruchu! Poczekaj do 28 października, wtedy okaże się, gdzie zrobimy portal. A forum nie róbmy w ogóle!
Ja wam nie karze iść nigdzie możecie nawet strony nie robić robie ją dla siebie i robię także forum dostałem bardzo dobrą ofertę której nie można zmarnować...
Najważniejsze jest dobro ruchu ale zobacz jak to mają inni anglicy,niemcy itd... moją portale porobione do tego forum żeby był kontakt normalny ze swoimi a nie korzystają z przydzielonych im działów na innych forach
Czy wy nie widzicie czy mam jeszcze raz cytować posty swoje, APL mugiwary i wielu innych ? Przecież np. większość zostanie tutaj, część pójdzie tam a więc rozdzielimy się na dwie mniejsze grupy. Jaki to ma sens ?
Ale skąd możesz to wiedzieć jak nie spróbujesz to nigdy nie będziesz wiedział. Stojąc w miejscu nic nie zdziałamy...
Powtarzam poraz kolejny to wygląda dziwnie i wielu ludzi odstraszy to że nie potraficie zrobić swojego własnego forum tylko korzystacie z jakiś innych...
Powtarzam poraz kolejny to wygląda dziwnie i wielu ludzi odstraszy to że nie potraficie zrobić swojego własnego forum tylko korzystacie z jakiś innych...
Nowe forum to debilny pomysł, bo: 1. Nikt nie będzie aktywny na kilku forach jednocześnie 2. Na nowe forum nie pójdą wszyscy. Nawet nie większość. 3. Praca nad tworzeniem forum trwa dłużej, niż do ogłoszenia gawiedzi jej działania. WWP takie, jakie widzicie teraz, nie powstało od razu. Nie od razu było tam tyle, takich, tak rozmieszczonych tematów. Najpierw byłoby forum, potem byliby na nim ludzie, którzy by zgłaszali błędy czy pisali propozycje o ulepszaniu forum, a potem by się wprowadzało poprawki. Ostateczna wersja forum powstałaby może nawet i rok po jego otwarciu dla wszystkich! TO KUPA CZASOCHŁONNEJ ROBOTY! 4. Stracilibyśmy kontakt z innymi komórkami Anonów. 5. WWP jest idealnie przystosowane do naszych potrzeb 6. Jest wypozycjonowane 7. Nie utrudnia komunikacji a na wielu stronach o polskich anonach są linki do polkiego działu w WWP 8. PO PROSTU WIĘKSZOŚĆ ZOSTANIE TU A CZĘŚĆ PÓJDZIE TAM I CO DZIELIMY SIE NA MNIEJSZE GRUPKI. Powyższe argumenty są w większości argumentami APL dodałem kilka swoich i przepisałem bo do niektórych nadal nie docierają.
Ale jak już by bylo forum to nie trzeba by było być aktywnym na kilku tylko na tym jednym. WWP jest przystosowane do waszych potrzeb Ja też zamówiłem pozycjonowanie domeny No i co że na wielu stronach są linki do wwp ?
Cały czas nikt nie odpowiedział na jedno pytanie : Na pewno część anonów zostanie tu a część przejdzie tam w ten sposób rozbijemy się na dwie mniejsze grupy, które będą nawzajem próbowały wykradać sobie użytkowników -,- powinniśmy się jednoczyć a nie dzielić. Więc jaki jest sens dzielenia się na dwie grupy ?
3. Praca nad tworzeniem forum trwa dłużej, niż do ogłoszenia gawiedzi jej działania. WWP takie, jakie widzicie teraz, nie powstało od razu. Nie od razu było tam tyle, takich, tak rozmieszczonych tematów. Najpierw byłoby forum, potem byliby na nim ludzie, którzy by zgłaszali błędy czy pisali propozycje o ulepszaniu forum, a potem by się wprowadzało poprawki. Ostateczna wersja forum powstałaby może nawet i rok po jego otwarciu dla wszystkich! TO KUPA CZASOCHŁONNEJ ROBOTY! Nie wiem skąd macie takie informacje ale to nie jest kupa roboty postawić forum postawić działy w których ludzie będą mogli się wypowiadać postawic także dział o nazwie ''Propozycje zmian na forum'' i tam ludzie by pisali co by się przydało żeby stworzyć forum idealne na potrzeby każdego użytkownika.
Jeśli ktoś nie będzie chciał się dzielić napewno wróci do większej grupy więc za bardzo nie ma tutaj co powiedzeć... Nie da się czekać i patrzeć jak wy to robicie bo krew zalewa poprostu wy macie takie plany żeby się nie narobić a mieć... ale pamiętajcie żeby mieć to trzeba pierw to zrobić a nie krytykować !
Teraz jesteśmy rozdzieleni na WWP, AnonPlus i WhatIsThePlan. Nowe forum pozwoliłoby nam wszystkim zjednoczyć się w 1 miejscu. Myślcie logicznie co przyciągnie więcej ludzi god damn it! Dużo ludzi rezygnuje z tego forum, dlatego że jest zagraniczne. Ludzie wolą polskie forum.
Oczywiście że tak i dla tego chcemy aby to była strona polskich anonów a nie forum poskich anonów bo forum już mamy.
To forum nie zjednoczy waszystkich polskich anonów tak jak wyżej napisano są oni podzieleni na 3 fora ...dlatego lepiej zrobić jedno nasz i zabrać tych ludzi z tych wszystkich na jedno nasze polskie forum...
A skąd wiesz że anonplus, wwp czy whatistheplan nie miały w założeniu tego samego celu ? Jak narazie nikt nie odpowiedział na moje pytanie. Jedynie Anonymous_gman udzielił logicznej i w pełni sensownej odpowiedzi z którą się zgadzam.
Numerek, chyba nie uważasz, że to forum jest w pełni przystosowane np. do omawiania akcji. My Polacy mamy tu tylko jedną kategorie. Jesteśmy tak jak by na poboczu.
Wy naprawde wierzycie w to że jak zrobicie nowe forum to z innych forów wszyscy nagle do was przylecą ? To kolejne dzielenie nas na mniejsze grupy. Pewna częśc z nas tego chce a pewna nie chcę wniosek pewna część grupy pójdzie na forum a pewna zostanie tutaj - to ma nas jednoczyć ?
Aktualnie nie jest nas tak dużo aby tworzyć kategorie - nie są nam one potrzebne. Jeśli zaistnieje taka potrzeba zrobimy podkategorie pasuje ?
KURWA POPADACIE W JAKĄŚ MANIE WIELKOŚĆI TO JEST JAKIŚ KOMPLEKS NIE MA ŻADNYCH TRUDNOŚCI Z KOMUNIKOWANIEM SIĘ I NIE BYŁO ALE NIE MUSIMY MIEĆ TRU POLSKIE FORUM DLA POLSKICH ANONÓW.
Ja pierdole ale jesteś uparty -.- żal dupe ściska po raz kolejny powtórzę jeśli nie spróbujemy to KURWA nic nie zrobimy będziemy jak te niedojeby stać w miejscu i czekać na zbawienie... trzeba się brać za robotę nic wam nie przyjdzie z tego pisania bezsensownych postów ...
Chociaż spróbujmy! Jak nic z tego nie będzie to wyłączy się forum, a ludzie wrócą na WWP. Kto nie ryzykuje ten ginie!
To robienie strony polskich anonów kojarzy mi się z akcją paper storm. Została przełożona bo komuś sie nie chciało/ nie miał czasu wykonać tej operacji... i co? Nie została w pełni zrealizowana. Nie róbmy tego samego z stroną Anonymous-Polska.pl
No właśnie mi przyszło na myśl takie powiedzenie ''W dupie byli gówno widzieli'' trzeba ryzykować jak nic nie zrobimy to nic mieć nie będziemy.!
Ale po co mamy robic forum dajcie choć jeden argument dlaczego mamy dzielić się na dwie mniejsze grupy połowa zostanie tu a połowa pójdzie tam i po co to wszystko ile razy możnaq powtarzać ?
Moje zdanie: Aby stworzyć oficjalną stronę Polskich Anonimowych i oficjalne forum Polskich Anonimowych takie jak jest na www.whatis-theplan.org/forum
Ja myśle tak samo ... żeby wszyscy byli tam polakami mały filmik na youtube i będziemy mieli więcej ludzi ... Wkońcu i ci stąd którzy nie przechodzili przejdą jestem tego pewien ale wy się boicie poprostu tego że to nie wypali i nie będziecie mieć grupy a tu gówno prawda ... ja jestem dobrej chęci i wiem że to wypali