Customize

SPOTKANIE ANONYMOUS

Discussion in 'Anonimowi w Polsce' started by maczo1120, Oct 17, 2011.

1. Anonymous Member

Jak związek ma twoje pytanie z cytowaną przez Ciebie moją wypowiedzią? :p
  2. Może chce ustalić Twoje miejsce pobytu?
  3. Anonymous Member

Sorry nie chciałem tego cytować. Nie wiem skąd tam wziął ten cytat. To zdradzisz nam gdzie mieszkasz ?
  4. anonLie Member

Spotkanie, fajna rzecz jakas czesc organizacyjna itp. lecz, ciezko by bylo zachowac anonimowosc- Na spotkania dobry jest pub/lokal a tam raczej w maskach nie wejdziesz bo moga pomyslec, ze np. chcesz ich okrasc(Polska, niestety jest troszke zacofana)
  5. Bez przesady. Tylko co na takim spotkaniu byśmy robili?
  6. Myślę, że jeśli jechało by sie na swoich nick'ach to problem anonimowości przy maskach znika, jeśli nie pub/kawiarnia to można pomyśleć o jakiś parkach czy lasach, bez przesady na pewno każdy zna miejsce gdzie można sie spotkać ze znajomymi, cos wypić i nie jest to na widoku?
  7. Myślę ze na takich spotkaniach o wiele łatwiej jest się dogadać co do działalności na krótki termin co kto może zrobić, poza tym można się zorientować, na czym sie stoi i ilu tych ludzi naprawdę jest.
  8. Error12 Member

9. Anonymous Member

Po co? :p

Spotkanie... wspaniała idea, tylko jak by wyglądało? Przecież nie zjedziemy się z całego województwa do jednego miasta, aby wspólnie wypić piwo. Raz, że z maską to niemożliwe, dwa, że po to ma się znajomych w swojej miejscowości, trzy, że to nie bardzo pasuje do Anonów.

Więc; pogadać. O czym? Z obcymi ludźmi o wiele łatwiej dogadać się przez internet, natomiast gdybyśmy spotkali się na żywo, podejrzewam, że zapadłaby niezręczna cisza przerywana tylko wypowiedziami w stylu "więc... co tam?" :p
  10. anonLie Member

As for me, spotkania przydalyby sie, do np. przedyskutowania na jakie problemy mozemy zwrocic uwage, oczywiscie, mozemy to zrobic na forum too, desnt really matters
  11. Co innego spotkać się naćpanym :d

Głupota.
    • Like Like x 2
  12. Podoba mi się pomysł naćpania sie przed spotkaniem ^^

Pzdr. numerek

Żartowałem, z tym.

Chyba ważniejsze od spotkania jest to co się bedzie omawiać na takim spotkaniu, chyba , że słowo spotkanie oznacza rozwieszanie plakatów, lub protest, tylko przeciw czemu? Nie ma planów odnośnie tej kwestii.
    • Like Like x 1
  14. Po prostu obgadać wszystkie ważne rzeczy. Ale myślę że najpierw powinno być nas więcej.

Pzdr. numerek

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins