Customize

Plakaty, ulotki.

Discussion in 'Anonimowi w Polsce' started by mugiwara, Aug 28, 2011.

1. IMarcin Member

2. AnonLabel Member

Podoba mi się motyw z tymi rybkami.
  3. Tu dodałem Anonymous.

plakat2jj3.jpg

Wiem, maja duży przekaz, a nie zabierają tak dużo tuszu jak tekst.

Trochę chujowo paint zapisuje obraz bo tworzą się jakieś plamki po zapisaniu.
  4. LittleJay Member

a odnośnie rybek, to chyba przekaz bardziej w stronę "niezrzeszonych" anonów
  5. Dla każdego, także dla tych zrzeszonych jako przypomnienie. :)
  6. IMarcin Member

[IMG] ano.jpg

Takie coś zrobiłem
  7. LittleJay Member

8. IMarcin Member

Dobre tylko strony wykasuj
  9. RainbowSix Member

Tych rybek to ja bym nadal na druk nie dawała. Pixeloza wychodzi z nich na kilomentr.

LittleJay plakat mi się podoba, tylko bez adresu forum. Sama strona wystarczy.
  10. RainbowSix, to zrób, aby wyglądały ładnie.
  11. RainbowSix Member

Żeby to ładnie wyglądało i nadało się na druk choćby na A5 to chyba tylko odrysowanie tego na vector zostaje. Co to jest, 30dpi? XD Mogę go zrobić jak się zdecydujemy na któryś projekt, bo rysować gadziny dla przyjemności to no, thanks.

BTW: Co się tak na te ryby upieracie, przecież to nawet nie jest oryginalny projekt tylko pożyczone z istniejących plakatów. Po co powielać?
  12. anonmzghj Member

Rozmiar akurat na kartkę A4

sdsdajpg_rprsnah.jpg
  13. A może zachowamy nasz ojczysty język na plakatach?
  14. Anonymous Member

Właściwie po co komu język polski na plakatach polskich Anonów? :p Tak, to jest sarkazm.
  15. anonmzghj Member

Owszem, można, ale czy "Anonimowi" zamiast "Anonymous" bardziej trafi do ludzi? Wątpię. Tym bardziej, że ostatnio było głośno, "Anonymous" zniszczy facebooka, a nie "anonimowi". Prawda jest taka, że większość ludzi nie skojarzy sobie Polskiej nazwy z angielską :D ale jeżeli chodziło o "needs you!" no to proszę bardzo ;)

sdsdajpg_rprssxs.jpg
  16. Anonymous Member

Ale w przypadku tego plakatu, to jest już zw. frazeologiczny.
  17. WjakWendeta Member

mnie się podoba
  18. Tuziak Member

Bez napisu dla mnie będzie nawet bardziej wymowne, każdy zna już tę maskę oraz symbolike Wujka Sama.
    Brawa za wykonanie i tak.
  19. Angielska nazwa i polska dopiska brzmią świetnie.
  20. Potrzebna mi wlepa i ulotka - Logo + adres strony bez zbędnych dodatków. Sam nie zrobie bo na tym komputerze nie mam programów graficznych.
  21. IMarcin Member

Nie podawaj adresu strony
  22. 0.32359279955933379, dla ułatwienia podaj może jakiś przykładowy wzór wlepki. A co do adresu strony to zależy gdzie ta wlepka zostanie przyklejona. Jeśli w jakimś przypałowym miejscu to lepiej przykleić wlepkę bez adresu, a jeśli nie przypałowym to można z adresem. Ja tak uważam.
  23. IMarcin Member

Jak wkleisz z adresem to będziemy mieli zalew troli i dziec w maskach, które są tu, chociaż same nie wiedzą dlaczego...
  24. Xaosuser Member

A już nie mamy ^^ ?
  25. Anonymous Member

Teraz takich osobników mamy ze 2-3. Jeżeli dla Ciebie to jest dużo, to nie widziałeś zalewu trolli.
  26. Xaosuser Member

Heh to, że się nie wypowiadają nie znaczy, że ich nie ma, dodaj do tego nubków piszących głupoty na innych stronach ^^

Niech żyje paranoja :D
  27. Anonymous Member

Vive le chaos.
  28. LittleJay Member

ja ostatnio zawsze chodzę z kieszenią wypchaną wlepami, także wszystkie przystanki i duża część słupów/latarni między moim domem, a szkołą jest oklejona ^^
  29. Ja to samo robię z plakatami. Jak lecę na miasto to zawsze załaduje 10 plakatów w kiermane + taśma i zawsze jak gdzieś przejdę obok widocznego miejsca to walne plakat. :)
  30. NewAnonPl Member

Ja wyskrobałem takie coś, potrzebne mało tuszu a może sie przydać:

63092375393767340759.png.jpg
  31. Tuziak Member

@Up
    Ale posty innych to ty czytaj, dobra?
  32. NewAnonPl Member

Czytam, a o co chodzi? Jak coś zrobiłem źle przepraszam, jestem nowy...
  33. IMarcin Member

Bez adresów
  34. IMarcin Member

bo będzie zalew... zresztą przeczytaj temat od początku
  35. Anon2k11 Member

Modek pierwszy post mógłby zedytować i wpisać podstawowe zaktualizowane rzeczy :)
  36. Lipna czcionka. Nie trafi do odbiorców.

A co do ambicji na małe zużycie tuszu to oby tak dalej. :)
  37. Anonymous Member

Annonymous? WTF?
  38. NewAnonPl Member

Może to nie jest odpowiedni temat, ale zrobiłem nową skórkę dla polskiej strony Anonymous

91926808117962847136.png.jpg
  39. WjakWendeta Member

może ma na imię Anna i chce podkreślić swoje ego

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins