Tu dodałem Anonymous. Wiem, maja duży przekaz, a nie zabierają tak dużo tuszu jak tekst. Trochę chujowo paint zapisuje obraz bo tworzą się jakieś plamki po zapisaniu.
UP Proszę, przenienieś ten post tu: http://forums.whyweprotest.net/threads/wlepki-wzory-producja-itd.95697/
Tych rybek to ja bym nadal na druk nie dawała. Pixeloza wychodzi z nich na kilomentr. LittleJay plakat mi się podoba, tylko bez adresu forum. Sama strona wystarczy.
Żeby to ładnie wyglądało i nadało się na druk choćby na A5 to chyba tylko odrysowanie tego na vector zostaje. Co to jest, 30dpi? XD Mogę go zrobić jak się zdecydujemy na któryś projekt, bo rysować gadziny dla przyjemności to no, thanks. BTW: Co się tak na te ryby upieracie, przecież to nawet nie jest oryginalny projekt tylko pożyczone z istniejących plakatów. Po co powielać?
Owszem, można, ale czy "Anonimowi" zamiast "Anonymous" bardziej trafi do ludzi? Wątpię. Tym bardziej, że ostatnio było głośno, "Anonymous" zniszczy facebooka, a nie "anonimowi". Prawda jest taka, że większość ludzi nie skojarzy sobie Polskiej nazwy z angielską ale jeżeli chodziło o "needs you!" no to proszę bardzo
Bez napisu dla mnie będzie nawet bardziej wymowne, każdy zna już tę maskę oraz symbolike Wujka Sama. Brawa za wykonanie i tak.
Potrzebna mi wlepa i ulotka - Logo + adres strony bez zbędnych dodatków. Sam nie zrobie bo na tym komputerze nie mam programów graficznych.
0.32359279955933379, dla ułatwienia podaj może jakiś przykładowy wzór wlepki. A co do adresu strony to zależy gdzie ta wlepka zostanie przyklejona. Jeśli w jakimś przypałowym miejscu to lepiej przykleić wlepkę bez adresu, a jeśli nie przypałowym to można z adresem. Ja tak uważam.
Jak wkleisz z adresem to będziemy mieli zalew troli i dziec w maskach, które są tu, chociaż same nie wiedzą dlaczego...
Heh to, że się nie wypowiadają nie znaczy, że ich nie ma, dodaj do tego nubków piszących głupoty na innych stronach ^^ Niech żyje paranoja
ja ostatnio zawsze chodzę z kieszenią wypchaną wlepami, także wszystkie przystanki i duża część słupów/latarni między moim domem, a szkołą jest oklejona ^^
Ja to samo robię z plakatami. Jak lecę na miasto to zawsze załaduje 10 plakatów w kiermane + taśma i zawsze jak gdzieś przejdę obok widocznego miejsca to walne plakat.