Czy ktoś próbował już takie coś, że kupi papier samo przylepny np. http://allegro.pl/papier-samoprzylepny-a4-100ark-igepa-super-i1875793346.html (cena 22 zł) i użyje go do drukowania plakatów w drukarce? Czy na takim papierze normalnie się wydrukuje szablon jak na zwykłym papierze?
Pomysł fajny, można by wtedy polecieć po miejscach takich jak przystanki, i chociaż sam nie raz sie na to irytowałem to w imię wyższego dobra bedzie to dobra rzecz.
30 października drodzy Lublinianie (o ile tu tacy istnieją) wstęp na lodowisko na "Mosirze" będzie za darmo z okazji święta Halloween pod warunkiem, że będzie się miało na sobie jakąś maskę. Zamierzam pójść tam z maską Guy'a Fawkes'a i zamierzam jeździć tam i rozdawać ulotki. Wzór ulotki: http://img836.imageshack.us/img836/8159/04055690827643687931.jpg Efekt: Nie wiem czy ktoś komu podczas jazdy wręczę te ulotkę, w ogóle wejdzie na ten link, ale gdy ktoś zobaczy kogoś, kto się co chwile wypierdala na lodzie i ma maskę z filmu V jak Vendetta, to może z ciekawości wejdzie na naszą stronę. Przemyślenia: Jak myślicie, to dobry pomysł :d?
Kiedyś jak byłem na lodowisku to wywaliłem się 43 razy w ciągu godziny (początki). Dżinsy (wyjątkowo) + dwie bluzy + rękawiczki + saszeta na przodzie z ulotkami powinny wystarczyć. Pytam się czy to dobry pomysł, ponieważ to może urazić moją anonimowość, ale z drugiej strony każdy przecież będzie w masce to czemu nie. Zamówiłem koleszce maskę "Krzyk". Zaproponowałem mu, aby podczas jazdy trzymał łyżeczkę. Info: http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y
Oficjalne info. Halloween ICE Party w Lublinie na Mosirze Strachy, zmory, straszydła, kościotrupy i inne zjawy w niedzielę na Halloween ICE Party mile widziane, wchodzą za free. Start 31 października godz. 15:30. Konkursy i nagrody przewidziane. Będzie strasznie jak to w Halloween. Tak wygląda hala: http://gfx.mmka.pl/newsph/280425/281953.3.jpg Oryginalny temat: http://mosir.lublin.pl/icemania/?s=content&sid=imprezy APL, co do maski to szybko zamawiaj na: http://allegro.pl/show_item.php?item=1890970706
ja też planuje "rozdać" kilka tych ulotek w Halloween w okolicach Katowic, kiedy nie będzie rzucało się w oczy przebranie w centrum. Dam fotki z efektów pracy.
Greetings! Wlekac dzisiaj sie po miescie wpadlem na wasza ulotke. Konkretniej tą: http://i.imgur.com/06oqWl.jpg Wszystko ładnie, pięknie ale zdziwiły mnie dokładniej 2pkty. Jeżeli mam rozumieć, że jestescie za tym aby władza się odwaliła od gospodarki i obywatela. To widze pare niescislosci ;p Media publiczne się wręcz powinno zlikwidowac a nalepiej, zeby partie nie wyciagały kasy z budzetu. Inaczej i tak bedą się rzucać do niej jak świnie do koryta. Widzieliscie ostatnio JKM w TVP? Likwidacja Polskich stoczni... Czemu, nie? Przeciez sie tylko do niej dopłaca. To, jest nieproduktywne - a politykiery i inne czerwone mendy wykorzystuja to do siedzenia przy korycie. Patrząc na temat, ulotka jest dosc stara. Jednak co mnie gryzie, to niejasne poglady Coś jak marsz oburzonych - chcacy jeszcze wiecej socjalizmu, w momencie gdzie nawala wlasnie socjalizm. Taka mała zagwozdka. Chodzi o idee? Ale jakie?
Jeśli chodzi o naszą ideologie to zapraszam na stronę anon.ssl2.pl to jest Wirtualne Rozszerzenie Ulotki czyli strona podająca ręke nowemu anonowi Aktualnie jest przenoszona na adres AnonPL.org
Domniemywam że pan Anon2k11 pochodzi od sympatyków prawej strony sceny politycznej, bo już legendarny JKM występuje w jego poście.
brujah, to nic, że pochodzi stamtąd. Co do medii publicznych to nic nie wiem, ale co do polskich stoczni to przy ich likwidacji dużo ludzi straciło by pracę. To sobie przenoś. Ja pierdole to anonpl.org jeśli mnie nie rozumiesz.
na 10 osób 8 chce przenosić, 1 nic nie powiedziała, a druga nie uzasadniła swojego zdania w przekonujący sposób. Jest przenoszona.
10 osób na cały naród Polski? Gratuluje intelektu, ale ty nadal nie rozumiesz dlaczego jestem przeciwny anonpl.org. Osobiście nic nie mam do nowej nazwy WRU, ale musi być ona odpowiednia.
Ale nasze sondy nie tyczą się całego narodu polskiego, a poza tym nawet jeśli to anoni to nie cały naród polski. Gratuluje intelektu. Ty nadal nie rozumiesz że tylko ty jesteś przeciwny bo nie widzisz że takie rozwiązanie nikomu nie wadzi. Dlatego że WRU to jedyna gotowa strona którą możemy umieścić teraz na ulotkach, niestety jest ona na słabej domenie (anon.ssl2.pl). A nie którzy nie chcą uzależniać sie od terminu skończenia strony głównej i chcą ruszyć do akcji już dziś no ale co umieszczą na ulotkach jakieś ssl2.pl to troche słabo wygląda i właśnie dlatego przeniesiemy WRU na domene AnonPL.org aby do czasu dokończenia strony głównej i złączenia jej z WRU można było zamieścić normalny link do normalnej strony. A kiedy domena AnonPL.org straci swoją funkcje po prostu damy na niej przekierowanie do anonyops.pl Nie wiem coś się tak do tego AnonPL.org przyjebał czy Ci to przeszkadza czy wadzi ? Jeśli przyzwyczaiłeś do ssl2.pl to możemy je zostawić. I tym kończe temat. Nie zamierzam offtopować bezsesownym sporem z AnonGman w niewłaściwym temacie - jeśli masz dalsze obiekcje zapraszam na PW. Pzdr. numerek
Zresztą anonpl.org będzie właśnie prawdopodobnie tą główną stroną; albo anonyops.pl. Stawiam na to drugie. Ale na anonimowipolska.pl nie liczcie; sprawia zbyt dużo problemów natury technicznej. Chyba, że Anonimowy coś poradzi na niemożliwość przypisywania większej ilości postów do jednej kategorii.
Dodam tylko, że. Aha, czyli to pojąłeś, że liczba polskich użytkowników na tym forum jest już zamknięta i nie da rady do niej dołączyć? Jeśli tak właśnie uważasz no to powodzenia. Koniec tematu. @edit anonpl.org nie pasuje, anonyops.pl lepsza.
Sprzedaż plakatów A4 TYLKO Czarny kolor - od 500 szt. Cała Polska - http://forums.whyweprotest.net/threads/sprzedaż-plakatów-a4-tylko-czarny-kolor-od-500-szt-cała-polska.95310/ Czy ktoś może zrobić mi gotowe proste wzory plakatów w kolorze czarnym?
gman, po pierwsze- co chwile sie czepiasz tych adresow, jakbys niemial juz o czym gadac gman, po drugie- anonyops.pl jest w budowie, nie polecam wrzucac tej strony na ulotke gman, po trzecie- jak chcesz sprzedac plakaty, to raczej nie pros w jednym poscie o zrobienie przez kogos wzoru dla nich p.p, to troche dziwne, np. ja odebralem to jako "Sprzedam prace kogos innego, od 500 szt. <3"
Czepiam się bo chcę aby nowy adres był skuteczny. W budowie jest bo do poniedziałku musi zostać uruchomione. Moja oferta jest dla osób, które nie mają drukarki. Jak byś przeczytał cały tekst uważnie to byś to wiedział.
Palnąłeś coś głupiego i nie umiesz wybrnąć. Co ma do tego naród Polski pytam się bredzisz bez sensu ? Czy to że sonda wypadła z wynikami 8 na 2 ma jakiś związek z całym polskim narodem ? Opamiętaj się... I przestań się cały czas wszystkiego czepiać bo twoje offtopowanie i łapanie za słówka zaczyna być denerwujące, w kółko to samo jakbyś nie czytał cudzych postów.[/quote]
Ano też tak uważam - dlatego, że prawa/lewa strona tylko okresla grupę poglądów. Z JKMa wcale nie musze brac przykladu, mogę się opierać na Friedmanie, albo Ronie Paulu. Przyklad pierwszy lepszy an YT -> Debata Korwin z krasnoludkiem albo znajdz w TVP własnie Rona Paula... o nim to nikt nie powie. Brytyjczycy mają takich Europosłów jak Farage, Marta Andreasen, czy Daniela Hannah. Którzy bardzo aktywnie komentują jak badziewna jest polityka EU. U nas EU jest wspaniała i idealna. A nasz rząd jest nieomylny i zmaga się z tyloma wielkimi problemami ^^ Kwestia podejścia ogólnego. Przez te lata, stoczniowcy mogli się spokojnie przekwalifikować i znaleźć nową pracę. Druga sprawa, ktoś musiałby się do tego dokładać. Jeżeli porównać teraz do poczty polskiej, ktora nie jest w stanie konkurować z prywatną konkurencją. W jej strukturach działa 60 różnych zwiazków zawodowych. Jeżeli prezes poczty chciałby coś zmienić. Te zwiazki od razu wylatują, że prezes bezprawnie dokonuje zmian systemu wynagrodzeń itd. Przez co pojawia się tez kolejne pytanie o restrukturyzację samej stoczni. Czy kiedyś stała by się rentowna. W samej stoczni pracuje 2200 pracownikow, a pomoc dla niej w 2008 wyniosła 760mln... Nawet USA miało ten problem w 2008 ze swoim przemysłem samochodowym. Zwiazkowcy rezygnowali ze swoich przywilejow, dla ratowania fabryk To jest ofc, moje zdanie - Tak na boku.
Nie ważne czy jesteś za JKM, Tuskiem, kaczyńskim czy Palikotem anoni zawsze chętnie Ci przyjmą Pzdr. numerek
"Szukaj naszych filmów w sieci, szukaj Anonimowych. Skorumpowani, Bójcie się nas. Uczciwi, Jesteśmy Legionem Wspierajcie nas. Nie zapominamy. Heroiczni, Nie wybaczamy. Dołączcie do nas. Oczekujcie nas. www.whatis-theplan.org www.anonops.blogspot.com" "Jaki jest Plan? Plan walczy o Wolność Wypowiedzi, jawność rządu i o promowanie samodoskonalenia się! By to osiągnąć, Anonimowi podejmują wspólny wysiłek, by wykorzystać naszą broń, jaką są viral (tłumaczy się jako wirusowy, nie wiem jak to skontekstować w polskim) edukacja, ważne fakty & źródła informacji, oraz by namawiać do jedności & tolerancji. Razem możemy stworzyć o wiele bardziej zrównoważone społeczeństwo, zbudowane na rozroście sieci informacyjnych i życiu z nowym, ograniczonym i jawnym rządem. Reguła #1. Wolność słowa Viral edukacja Jedność & tolerancja Zniszczenie religii w systemie Cele: Zrównoważony rozwój Nowy rząd Sieć informacyjna Reguła #2 Jawność rządu Reguła #3Promowanie samodoskonalenia "
Co myślicie na temat tego plakatu? Chodzi mi o treść. Czy ktoś może zrobić lepszy plakat od mojego, na który pójdzie mniej tuszu, a treść i przekaz będzie równoznaczny? (Nie znam się na grafice, moja wiedza na ten temat jest 0).
Wielu na tym forum chce włączyć do działań GMO, o ile po przeczytanie paru artykułów o tym mnie bardziej zniechęciło to nadal uważam, że to nie jest inicjatywa dla anonimowych.
W zasadzie z naszego poziomu nijak, trzeba się z tym podłączyć do innych ruchów, bo już na pewno już jakieś większe są. Ogółem stwierdzam, że nie mam innych opcji więc cieszę się z wami wszystkimi jako przeciwnik GMO
Zamień zysk na człowieku an wyzyskiwanie ludzi. #112 Kwestia wyboru. W obu przypadkach jest to dobre tłumaczenie. Chociaż ja upieram się przy swoim, bo tam nie pisze "Heroic are joining us" albo "Honest are supporting us", lecz "Heroic Join us" i "Honest Support us", więc bardziej pasuje forma podana przeze mnie, jako zwrot do skorumpowanych, uczciwych i heroicznych.