Czyli uznajemy tą datę za oficjalną? I jakiego czasu jest ta godzina? Edit. Errrmm... To było wczoraj. I co, działo się coś?
Umrzemy wszyscy, daliśmy się zwieść zwodniczemu medium, ale co ja zrobię z moją kolekcjom znajomych na fb? Tak po poprostu ich porzucić.
Co do FB jeśli macie problem z sprzedawaniem danych wystarczy zmienić jedną literę w nazwisku i już jest zamęt na serverach.
Po co włamywać się na serwery Facebooka skoro może 100000 osób naraz zmienić po kilka liter w nazwiskach...
Zniszczenie Facebooka przysporzyłoby Anonimom zarówno zwolenników, jak i wrogów. Ja też cieszyłbym się niczym zajączek w polu kapusty, gdyby FB jednak został zniszczony.
Ja nie mam fb i nigdy nie miałem, bo wkurza mnie gdy słyszę jak ludzie dookoła gadają o tym co zobaczyli na fb. Czasem nawrt pracy możesz nie dostać bo nie masz konta..
Z głowy trzeba ustalić konkretny termin bo tak nici z organizacji a 6 Grudnia jest wolne (przynajmniej u mnie w szkole) więc ludzi będzie więcej
Bynajmniej to nie przynajmniej, kurwa dlaczego używacie słów których znaczenia nie znacie, ignoranci.
Niemniej byłoby lepiej, gdybyście zsynchronizowali zegarki Wtedy jest większa szansa, że akcja zostanie odebrana jako coś większego.
Jeśli to do mnie to nie znajdę. W sumie powinniście to zrozumieć. Jutro jest święto niepodległości, a po centrum mojego miasta zamierzają przejść ludzie, którzy najchętniej obrócili by w proch to, o co walczyła moja rodzina od dziada, pradziada. Poza tym jutro nocuję u dziewczyny, tak że chatroulette nawet po północy nie będzie raczej rzeczą na której będę chciał się skupiać :3.
Ja jestem za grudniem bo 11 jest jutro, a na jutro, bądźmy szczerzy, nie zorganizujecie się (ja nie biorę udziału bo nie mam ani maski, ani kamerki internetowej), tak samo jak to było z innymi Op planowanymi "na zaraz".
AnonymousPL, a nie ma tam czasem opcji wstawienia avka? Bo serio, nienawidzę videochatów. Mnie pasuje w zasadzie dowolny dzień ale w godzinach po 21. Tylko, że skoro już zbieramy ludzi z innych krajów to warto brać pod uwagę różnice czasowe.
Data to 6 Grudnia 2011 tylko nie wiem jak ten dzień traktowany jest w USA czy Wielkiej Brytanii ktoś może wie ? http://forums.whyweprotest.net/thre...f-information-rally-world.96126/#post-1951363 Tutaj jest aktualna lista niestety nie mogę użyć opcji edytuj w pierwszym poście Proszę o wypowiadanie się w tamtym temacie aby zainteresować resztę społeczności