Customize

Maski

Discussion in 'Anonimowi w Polsce' started by mugiwara, Aug 28, 2011.

1. Anonymous Member

LetSpeak założył forum dla polskich anonimów, na które to forum trafili vichanowcy, karachanowcy itp. i na swoich chanach umówili się, że zniszczą tamto forum. Udało im się to, ujawniając fakt, że administrator ma dostęp do IP użytkowników (co prawda na każdym forum taki dostęp jest, poza tym jest konieczny do walki z co głupszymi użytkownikami, ale nie wszyscy o tym wiedzą, więc chanowcom to wystarczyło). Po upadku forum LetSpeaka (miał adres bodajże www.anonymous-polska.pl) chanowcy przenieśli się na WWP i zaczęli nas pouczać, jakimi to debilami jesteśmy i wyczyniać podobne tam drobne występki. Teraz chwilowo sobie chyba odpuścili, ale nie cieszyłbym się na zapas.
  2. Night4Light Member

Nie sądzicie, że czas by wyjść na ulicę już nadszedł? - tzw. prewencja.
    Niech ludzie wiedzą, że jesteśmy. Niech rząd wie, że nie przebaczamy, że nie zapominamy. Niech wiedzą, że są obserwowani.
    Jedno wiem na pewno. Faktów dokonanych już nie zmienisz, dlatego jestem za prewencją.
    Niech władzę wreszcie zaczną brać społeczeństwo na poważnie i niech zaczną się z nim liczyć. Chyba o to tutaj chodzi. Ja w taki sposób rozumiem Anonymous. Też macie takie "odczucia"?
  3. Anonymous Member

Tylko nieliczna polska młodzież jest w stanie tworzyć. I to na pewno nie ta z Karachan. :)
  4. Noo tak, ale zwracajac uwagę na temat "maski" proponował bym ucięcie tej bezsensownej dyskusji, albo przeniesienie w inne miejsce, bo nie tu powinna się toczyć.
  5. Anonymous Member

Na temat masek wszystko zostało już powiedziane, a po co zakładać nowy temat na dyskusje te i tamte?
  6. mym1m Member

Ja bym poszedł rozwiaszac plakaty ale co z ta strona jakikestplan
  7. anon_MASK Member

Pod koniec tygodnia przyjdą maski. Myślę, że od weekendu zaczniemy działać w tej kwestii.
  8. cyddyn Member

ja może wezmę 1 sztukę. Zdecyduję jak będzie cena i termin.
  9. Xaosuser Member

Wiadoma jest już cena za sztukę ?
  10. anon_MASK Member

Dokładną cenę podam jak zobaczę czy przyszły w całości i z jakimi opłatami celnymi trzeba się będzie zmierzyć. Zapewne poniżej 30 zł.
  11. Ja też chciałbym jedną sztukę.
  12. cyddyn Member

mam nadzieję że przed wyborami będą(bo chyba wtedy rozklejamy)
  13. Anonimowy Member

Ja również jestem chętny na 1 sztukę.
  14. anon_MASK Member

Prawdopodobnie jutro dostanę maski i będę mógł je rozprowadzać. Czy są jeszcze chętni na paczkomaty? Jeśli tak, trzeba by się porozumieć w sprawie płatności. Dla chcących zachować anonimowość polecam opcje kupowania bez rejestracji (http://allegro.pl/help_item.php?zoom=N&item=2812)
  15. Anonymous Member

• Like Like x 1
  16. anon_MASK to są te od Ciebie ?
  17. anon_MASK Member

Niestety nie, ale od jutra na 80% już będą.
  18. Anonymous Member

A ustaliłeś już cenę ?
  19. anon_MASK Member

Po dod. kosztach (kurier, cło, podatki) ~23 zł
  20. Anonymous Member

Czyli wystawisz jutro na allegro ?
  21. cyddyn Member

ile ich masz?
  22. anon_MASK Member

Tyle że dla wszystkich spokojnie starczy : )
  23. Anonymous Member

Dzisiaj miały być są już ?
  24. Peacemaker799 Member

25. Peacemaker799 Member

Ha, świetnie będziesz wyglądał przy np. naklejaniu plakatów, jeśli będziesz w tym brał udział. Musze sobie też jeszcze koszulkę sprawić...
  26. anon_MASK Member

27. Anonimowy Member

28. Peacemaker799 Member

Przekonamy się. Jeśli dojdzie, być może jutro, przetestuje ją, i to opublikuje.
  29. Anonymous Member

Ciekaw jestem czy są w porządku. Peacemaker799 - w weekendy raczej poczta polska nie jeździ... więc pewnie dopiero w pon pierwsi dostaną. Mylę się?
  30. Peacemaker799 Member

Hmm, zdawało mi się, że w Sobotę poczta Polska jako tako pracuje. Ale chyba nie. Musze zaczekać do Poniedziałku. Masz rację.
  31. Anonymous Member

32. cyddyn Member

chyba też kupię jakąś maskę ale jeszcze nie wiem którą. Muszę założyć konto na alle i tu moje pytanie. robić normalne (bo alle ukrywa nicki i w ogóle) czy robić anonimowe bardziej
  33. Xaosuser Member

Przez zamów teraz jest opcja bez rejestracji, pytanie za sto punktów czy można to połączyć z paczkomatem ^^
  34. cyddyn Member

chyba raczej tak o ile uzgodnisz taki sposób transportu z sprzedającym
  35. Anonymous Member

też mi się wydaje, że tak. Najlepiej jest zapytać wystawiającego i nawet jak nie ma tego w opcjach wysyłki, to może się zgodzić. Ja tak robiłem z odbiorem osobistym ze 2-3 razy.
  36. cyddyn Member

37. Czy ktoś mógłby zamówić większą część masek z chin i sprzedać je po cenie hurtowej na allegro, aby odrobić za przesyłkę i koszty?

Potrzebuje maski, ale nie chcę zamawiać z chin jednej maski.

Może by tak na przyszłej stronie wprowadzić sklep z maskami? (Pomysł Anonymous_PL)

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins