Customize

Kto stoi za tymi akcjami ?

Discussion in 'Anonimowi w Polsce' started by Anonymous, Jul 14, 2013.

1. Anonymous Member

2. Anonymous Member

Kto sie czym chce zajmowac to indywidualna sprawa każdego anona. A że sporo było sprawą zainteresowanych to wyszła taka a nie inna inicjatywa.
    Daj jakis konkret.

btw. Konto AlbinoBlackWWP dobre... jesli to nie jakis trolling to kolejny przykład, że AB był sam winien swojej atencji.
  3. Anonymous Member

Nie mów nie nie słyszałeś o Lemańskim. Jest nawet głośno o tym w mediach.. Wystarczy na youtube lub na tvn24 napisać w wyszukiwarce Ks. Lemański. Kolejny człowiek , który sprawiedliwości jak Boniecki w kościele nie zobaczy. Arcybiskup Hoser usuną go z stanowiska proboszcza.

--------------------------------------------------------------------------------------------
    http://www.tvn24.pl/na-milosc-boska-niech-abp-hoser-przestanie-byc-bufonem,339710,s.html

--------------------------------------------------------------------------------------------
    http://www.tvn24.pl/przestal-byc-proboszczem-nie-moze-poblogoslawic,339707,s.html

Kolejne komedie w kościele ale tym nie warto się zajmować? Dla mnie kościół to dziwna instytucja.
  4. Anonymous Member

To, że o czymś jest głośno w mediach nie zawsze znaczy, że jest warte uwagi. Zazwyczaj bywa wręcz przeciwnie. Pozatym Boniecki to było troche inna historia.
    Nie zmienia to faktu, że obecnie są dużo poważniejsze sprawy na horyzoncie takie jak zbliżający sie koniec prac nad TTIP i CETA a także zagrożenie dla neutralnosci internetu dzięki UE. No i Snowden... ale oczywiscie wedle uznania jak dla kogo.
  5. Anonymous Member

Wiem ! Dla mnie ta sprawa tez niema znaczenia ! Tylko jak mówiłem sprawa się powtarza.
  6. Anonymous Member

7. Anonymous Member

Po co jacyś tam fajni księża skoro nigeryjscy szamani uzdrawiają rzesze wiernych na narodowym :D

Dla mnie do kościół to debile, nie będą mieli wiernych i tyle, ksiądz jest dla ludzi ludzie chcą księdza to powinni go mieć jak kuria dyktuje jaki ksiądz jest dla nich najlepszy to ni ma chuja kościół źle skończy.

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins