Customize

Konsultacje

Discussion in 'Anonimowi i Wolność Słowa' started by Themselves01, Jan 23, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Themselves01 Member

2. kto sledzil dzisiejsza "debate" chyba zauwazyl jakie "show" sobie pan premier zorganizowal, to nie jest miejsce dla anonymous, zeby byc kwiatkiem do politycznego korzucha i dawal przyzwolenie, zeby taka szopka przeszla jako diolog spoleczny...
  3. Themselves01 Member

Mam wrażenie że się nie rozumiemy.. MY nie jesteśmy przedstawicielami żadnej klasy rangi czy podziału społecznego. Jesteśmy Ideą. Nie łączymy się z żadną partią, czy innym gatunkiem społecznym jakim są założyciele stron, filmików czy też gier. Nasza wypowiedź powinna być głosem naszym/ludu. nie jednej osoby lub oparta na grupowych spotkaniach. @up, sądzisz że jak powinna wypaść taka "debata"? Jeśli zaprasza premier sejm czy Bóg, każdy jest inny, a w takim gronie każdy ma swoje do powiedzenia, robi swoje a atmosfera się do tego dostosowuje co działa na ludzką psychikę aby się nie wyróżniać, i robi się to samo co inni. Rząd wiedział co organizował i wiedział że inaczej to wypaść nie mogło.
  4. mojm zdaniem sie w pelni rozumiemy... dla mnie walka toczy sie o wolnosc, ktora w obecnym systemie nie jest mozliwa, jedynie zmiana percepcji rzeczywistosci i mojej roli/odpowiedzialnosci w nim, pomoze mi zrozumiec kim naprawde jestem - ja nie widze anonymous jako ruchu ktory dazy do tego lub tamtego, a jako wlasnie idee wyzwolenia sie spod mechanizmu kontroli i zjednoczeniu sie w nowej swiadomosci prawdziwej wolnosci, poza systemem wyzysku, oraz schematami, pozorami, lekami, ograniczeniami "swiata do ktorego nas wychowali"... na tym gruncie budujemy w naszych lokalnych rzeczywistosciach wyzwolone przestrzenie, relacje i samoswiadomosc na ktorej wyrosnie rozwoj globalna zmiana... do tego mi zaden tusk w TV nie jest potrzebny...
    18-planning-paradigm-shift.jpg
  5. Themselves01 Member

To nie jest, proszę ja Ciebie śmieszne. Nie mam pojęcia co miałeś na myśli wklepując to tutaj, ale sądzę że naprawdę masz nasrane w główce...
  6. Anonymous Member

Ja natomiast sądzę, że zamknę ten temat.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins