Witam przeglądając strony zagranicznych anonów trafiłem na coś takiego: Inspirując się tym obrazkiem stworzyłem kilka podobnych, z tym że z barwami Polski oraz Możecie robić z tym co chcecie Może przyda się do plakatów, albo jakiejś akcji. Można dodać jakieś napisy lub coś w tym stylu Pozdrawiam
Świetne graficzki Nie obrazisz się jeśli przeniosę je do kategorii Anonimowi w Polsce Bo tam dotychczas wrzucaliśmy plakaty ulotki itd. więc nowemu anonowi spragnionemu świeżych grafik będzie łatwiej ogarnąć
po chuja uzywac symboli narodowych skoro anonymous to ruch internacjonalistyczny? Douczcie się trochę zamiast zaczniecie "tworzyć"
Po części oboje nade mną mają rację. Anonymous to ruch internacjonalistyczny, ale nie musiał używać uroków naszego pięknego języka, aby to wyrazić, natomiast nie można zapominać też o tym, kim się jest. Grafiki ładne, podobają mi się.
Wrzucę sygnę od siebie (robione na szybko) http://www.speedyshare.com/file/FChbc/sygna.xcf (w formacie .xcf dla gimpa, jeżeli ktoś chciał sobie zmienić nick/whatever) Inspirowałem się anonmzghj