Croatia / Hrvatska Here is a great post in one of the Croatian newspapers. Za malog Travoltu bila je pogubna scijentologija? - Jutarnji.hr Google translation link: Google Translate
Znate li da prosvjednici, svaki puta kada kupe masku Guya Fawkesa, financiraju korporacije i kapitaliste protiv kojih se bore? Maska je zaštićena licencom Time Warnera. Pa tako svaki puta kada prosvjednici kupuju maske Guya Fawkesa zapravo pomažu velikim kapitalistima.
Ovako treba da bude: " Niko se ovdje ne bori protiv Skientologije. Mi se borimo protiv Sajentologije." Veliki pozdrav svima u Hrvatskoj, specijalno za onih u Splitu.
Croatia - Hrvatski: Jako sam sretna što sam na ovom forumu pronašla i svoj - Hrvatski jezik. Naime, znam nešto Engleskog, ali svoje misli mogu najbolje izraziti na svom vlastitom jeziku. Ukoliko zajednica treba bilo kakvu pomoć oko Hrvatskog rado se stavljam na raspolaganje. Također molim da me kontaktira netko iz Hrvatske kako bih se lakše uklopila pošto sam ovdje nova. Pozdrav svima
Hrvatski, Croatian : Jacky Blue i Elena: Hvala vam objema od srca što ste prve koje su me lajkale na ovom forumu!!! Thank you for like!! Ustvari nemam riječi (ni na Hrvatskom) da vam iskažem koliko mi je drago da sam napokon ovdje a naročito to što su mi već dvije osobe rekle da im se sviđa moj post. Tek sada se ustvari osjećam kao ravnopravni član čije objave se čitaju . I još jednom - kao što sam navela u gornjem postu - bila bih presretna da me netko iz Hrvatske (premda to nije nužno) kontaktira i ukaže mi na neke smjernice kako bih se lakše mogla uklopiti. Volim vas sve i lijepo Vas pozdravljam. Freehackgirl from Zagreb, Croatia
If you can read English, please try this thread: https://whyweprotest.net/community/threads/new-to-whyweprotest.79618/
To je sjajna idea. We, who are new here does't know how to start!!! And, everybody, including me, are very happy to bee here and they (including me) want to do something - inclouding me So, I wish to found somebodv who ate from Croatia to help me learning...End, I did write what problems we have in my country - Croatia, any kind of help is wellcome. We, before voting, did not have our space in govermant medias...etc...
And I will! Thank to you, Jacky Blue Note! I like your "name" it is so specifity...and it says who are you insade
HELP ME PLEASE, CROATIA = HRVATSKA NEEDS HELP!!! Yesterday, in our page in facebook i was reeding about how mutgh money our CATOLIC PRIESTS HAVE TAKE OUT FROM THE BANK IN ONE DAY - IT WAS ABOUT 500.000 EUR AT ONCE!!! Please, let me contact somebody from Croatia to tell us what to do!!!
Volio bih, ako nije problem da mi netko u ibox pošalje upute... Nešto kao Postove koji mu se sviđaju ili bar da vidim načine razmišljanja od ljudi sa ovih područja što se tiče slobode interneta i ostalih sloboda...
Bok, Anonymous cro ! Ako nemaš profil na Facebooku naptavi ga i potraži grupu "AnonOps Croatia pa se tamo negdje i vidimo. I pazi, nemoj ovdje ništa lajkati jer se pokaže na naslovnici Fejsa kao npr.: pri Periću se sviđa "- i onda poveznica dovdje.
Naravno da imam profil na Fb... Ali personalni (osobni), upravo pravim novi sa ovim mailom Anonymously
hay, Anonymouscro! I ja imam na FB 2 profila kojima se koristim. Ako smo se našli ovdje, sigurno se poznajemo i odatle...a možda smi i frendovi!!! Samo, kao što sam već rekla nemoj slučajno ovdje lajkati jer ćeš osvanuti na naslovnici "ivan Ivić se sviđa.....pa poveznica dovdje. A propos onoga što si napisao da ti trebaju upute za upotrebu OVE stranice - samo razgledavaj. I ja sam relativno nova ovdje i to me fascinira - ne što sam nova nego što sam TU. Imam par osoba koje za sada slijedim, ako negdje nešto i objavim na krivom mjestu - moderator prebaci post kamo treba. Polako razgledavam, nešto komentiram i ufuravam se...Imam i frendicu iz Srbije - draga ženska. Toliko za sada, idem dalje vidjeti poštu i što se radi pa malo na FB možda se nađemo tamo...
Ovo sada ispada spam... Ali mislim da si u zabludi, pa eto oni koji su istomišljenici da i oni pročitaju... Ako sam napravio fb-acc sa kkkkkkkkk@hotmail.com a WWP-acc sa anonymouscro@hotmail.com onda nema nikakve logičnosti da mi na fb-acc-u piše da sam lajkao nešto na WWP... A ako napravim fb-acc sa anonymouscro@hotmail.com ona će mi na njemu pisati da sam lajkao na WWP!! Bar sa IT stajališta (što mi je inače i struka, nije da se hvalim ali eto... ) Ako je suprotno molio bih da me se što prije obavjesti!!
Eh i još samo jedna stvar... Molio bih sve koji ovo čitaju a iz Hrvatske su i imaju želju da se otvori Croatia/Hrvatska podforum, sa vlastitim adminom/moderatorom da idu do " https://whyweprotest.net/community/threads/croatia-members.100813/ " i ostave samo jedan komentar : "Ja sam za Croatia podforum"! Ali smo jedan komentar zbog evidencije/prebrojavanja korisnika koji su ZA. Uglavnom potreban je određen broj korisnika da bi se podforum napravio/otvorio....