Customize

Co to było?

Discussion in 'Anonimowi i Wolność Słowa' started by Proaktyn, Jan 26, 2012.

1. Proaktyn Member

2. Reddread Member

PAmiętam,że ktoś na tym forum mówił,że nie ma z tym nic wspólnego,ale nie pamiętam kto.A cała ta "akcja" to zwykłe kvrestwo.
  3. AnonLabel Member

Te hasła wyciekły już dawno na deep webie, dopiero teraz media się tym przejęły bo ktoś to wrzucił.
  4. Proaktyn Member

Widocznie w temacie nie jestem :p Chciałem się tylko dowiedzieć tego i owego...
  5. RainbowSix Member

Stara sprawa. Skoro jestem czyimś urojeniem i ten ktoś dziękuje mi za to, mógł chociaż wódkę postawić...

Ja to pisałam w każdym razie, prymitywna zagrywka, ot co.
  6. anon_white Member

@up Ja z miłą chęcią postawię Ci wódkę jako, że być może jesteś funkcjonariuszką policji xD Powiedz tylko gdzie i kiedy ... :D
  7. Proaktyn Member

Ja dzisiaj idę na 18 kumpla to wypiję Twoje zdrowie ;) Kiedyś postawię Ci Finlandię jako First Lady na WWP PL (chyba first c'nie? o innych nie wiem ale pozdrawiam :p)...
  8. RainbowSix Member

Oj, przypomnę Wam się z tymi obietnicami kiedyś :D

Ma pamięć skubany, oj ma. A pamiętasz, jaki gatunek lewacko kanapowy? :D

First pewnie tak :) A zdrowie Rainbow trzeba wypić, na szczęście i powodzenie :D
  9. EYESopen Member

Dorzuce to do jutrzejszych toastow tylko nie bede ich za duzo powtarzal by z EYESopen zrobily sie EYESclosed albo EYESvery_closed :p
  10. anon_white Member

Właśnie sobie przypomnieć nie mogę... Nawet poszukiwania nie pomogły, ale chyba kundel... Tak mi to jakoś po głowie chodzi :p
  11. RainbowSix Member

Kundel kanapowy, co lewaków i anarchistów lubi, bo micha przy nich pełna, w łapę dają i po grzbiecie pogłaszczą.

Głaskanie dopisałam teraz :D
  12. anon_white Member

A nie mówiłem, że kundel. Ha... Moja pamięć jest cudowna :D O głaskaniu rzeczywiście nic nie było... ;D
  13. Xaosuser Member

Heh urocze, stare ale urocze, btw Tęcza zostałaś nominowana do potencjalnego stalku skoro ci dziękują ;)

Swoją drogą, deprymujące jest to, jakie hasła ludzie używają.
  14. RainbowSix Member

A to coś nowego... ;)

Tak serio to pomijając całą aferę (której IMHO nawet nie ma), to właśnie owe hasełka są całkiem zabawne i sympatyczne.
  15. Xaosuser Member

gorzej jeśli równie skomplikowane hasła są używane przy logowaniu w e-bankowości :p
  16. RainbowSix Member

W e-bankowości normalni ludzie do haseł mają tokeny :p
  17. Xaosuser Member

Normalni ludzie nie mają haseł "123456" nigdzie :p
  18. EYESopen Member

moj kuzyn ma haslo na prawie wszystko ktore brzmi "ja25" LOL - i twierdzi ze nie ma nic do ukrycia
  19. Anonymous Member

To nie jest żaden fake... Nie jesteśmy jedyną grupą Anonymous w Polsce. Jedyny fake to nazwa "Anonymous Polska", bo żadna grupa Anonymous działających w Polsce nie jest reprezentacją całego polskiego Anonymous.

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins