Siema. http://di.com.pl/news/43081,0,Wycieklo_blisko_10_tysiecy_hasel_GG.html Przeczytajcie i... Kolejny "fejk" czy autentycznie coś porobiliście. Nicki z forum są na liście podziękowań... Moje ewentualne pytanie: Po co?! Chyba że coś przegapiłem...
PAmiętam,że ktoś na tym forum mówił,że nie ma z tym nic wspólnego,ale nie pamiętam kto.A cała ta "akcja" to zwykłe kvrestwo.
Stara sprawa. Skoro jestem czyimś urojeniem i ten ktoś dziękuje mi za to, mógł chociaż wódkę postawić... Ja to pisałam w każdym razie, prymitywna zagrywka, ot co.
@up Ja z miłą chęcią postawię Ci wódkę jako, że być może jesteś funkcjonariuszką policji xD Powiedz tylko gdzie i kiedy ...
Ja dzisiaj idę na 18 kumpla to wypiję Twoje zdrowie Kiedyś postawię Ci Finlandię jako First Lady na WWP PL (chyba first c'nie? o innych nie wiem ale pozdrawiam )...
Oj, przypomnę Wam się z tymi obietnicami kiedyś Ma pamięć skubany, oj ma. A pamiętasz, jaki gatunek lewacko kanapowy? First pewnie tak A zdrowie Rainbow trzeba wypić, na szczęście i powodzenie
Dorzuce to do jutrzejszych toastow tylko nie bede ich za duzo powtarzal by z EYESopen zrobily sie EYESclosed albo EYESvery_closed
Właśnie sobie przypomnieć nie mogę... Nawet poszukiwania nie pomogły, ale chyba kundel... Tak mi to jakoś po głowie chodzi
Kundel kanapowy, co lewaków i anarchistów lubi, bo micha przy nich pełna, w łapę dają i po grzbiecie pogłaszczą. Głaskanie dopisałam teraz
Heh urocze, stare ale urocze, btw Tęcza zostałaś nominowana do potencjalnego stalku skoro ci dziękują Swoją drogą, deprymujące jest to, jakie hasła ludzie używają.
A to coś nowego... Tak serio to pomijając całą aferę (której IMHO nawet nie ma), to właśnie owe hasełka są całkiem zabawne i sympatyczne.
To nie jest żaden fake... Nie jesteśmy jedyną grupą Anonymous w Polsce. Jedyny fake to nazwa "Anonymous Polska", bo żadna grupa Anonymous działających w Polsce nie jest reprezentacją całego polskiego Anonymous.