Temat, do którego będę przenosił posty nie pasujące do tematu i nie nadające się na utworzenie nowego.
Powiem inaczej w mniejszości są porządni kapłani którym zależy, reszta to wykorzystująca władzę banda leni i nierobów chodzących na kurwy do kasyn itp.
Mozesz wrzucać jeszcze 100 obrazków które udowodni, że potrafisz posługiwać sie google, ale masz jakieś swoje zdanie czy tylko udzielasz się dla oporu ? Ale nie będe sie z toba urzerał widocznie jestes tu tylko po to żeby poczuć sie kims.
Wszyscy, którzy takie błoto na kościół rzucają są w moich oczach żałośni i śmieszni, hah. Ja to mam kościół gdzieś, tak samo jak mnóstwo innych rzeczy, nie przejmuje się nim. Natomiast to błoto, które idzie na kościół, to Wasze wgl zdanie jest? Bo wątpię XD Naoglądaliście się TV, poczytaliście głupoty na Necie, posłuchaliście znajomych, którzy coś tam besztają, nienawiść i resztę sami sobie wmawiacie. Banda idiotów i owiec. Jaki to kościół zły, bo namawia was, abyście postępowali zgodnie z moralnością ludzką, mimo że może sami mają wiele za uszami. Ale ten kto mnie nawołuje do moralności, to zły człowiek, bo ja nie chcę tak, jak on śmie w ogóle mi mówić co mam robić, jak mam postępować. Ale to, że ktoś w TV rzuci że kościół gdzieś jakiś milionek zajebał, potem to cały net przeleci, niekoniecznie musi to być prawdą, ale zaraz wszyscy "KLER TO ZŁO, KOŚCIÓŁ KRADNIE, NIE JESTEM PRZECIWKO BOGU I KOŚCIOŁOWI, ALE KSIĘŻA POWINNI ZOSTAĆ WYBICI". A tymczasem rząd kradnie codziennie kilkadziesiąt razy więcej.Rząd mnie olewa, ale kościół mówi mi, że nie mogę chodzić do łóżka z każdą napotkaną na dysce/chodniku dziewczyną, no ale ja muszę sobie pofolgować żądzom, jak ci księża w ogóle śmią mi zwrócić uwagę! Toż oni szatany wcielone!
Urzerajmy się, why not. Kurwa. Gdzie tu związek z tematem, że TV kłamie? Bo ja tutaj widzę raczej te kłamstwa, które właśnie w TV widuje. Uwielbiam, kiedy na temat kościoły wypowiadają się ludzie, którzy bladego pojęcia na ten temat nie mają. Tacy to pierwsi do dyskusji o Bogu, o Piśmie Świętym itp. Ale wiedzy jakoś nie widać.
Dobra, sorry za insynuacje na temat cudzego życia prywatnego. Staram się tego nie robić, bo to głupie, ale czasami nie mogę się powstrzymać... -.-
Powiem Ci tyle bÓg ni e równa się kosciół to raz, a dwa to padło to przy okazji TV Trwam. Narysować Ci to abyś zrozumiał ?
Dywagacje i flamewar na temat koscioła przenosze tutaj bo ni uja nie ma to wspólnego z tym czy telewizja kłamie. Możecie kontynuowac...
[USER=76572]Nicoll[/USER] radze uważac ze zbyt szczegółowym podawaniem miejsca zamieszkania (jesli chcesz pozostac Anonimowym) .
Nie no, podaj coś więcej. Oszczędzisz 5 minut na googlach dla osób chcących stalknąć Cię, bo po tym wyżej to łatwizna. Śmierdzi trollem lub jakimś newbie w necie :s
Racja. Trzeba coraz bardziej uważać. Nie wiadomo na kogo można się natknąć w necie. Przypomniała mi się historyjka przyjaciółki.
quote="Nicoll, post: 2131324, member: 76572"]Racja. Trzeba coraz bardziej uważać. Nie wiadomo na kogo można się natknąć w necie. Przypomniała mi się historyjka przyjaciółki.[/quote] hje, hje, na co Twoja przyjaciółka mogła natrafić? Na chłopaku piszącego na gadu, który ją później "rzucił"? Ty nawet nie wyobrażasz sobie, co może Cię napotkać. A z koordynatorem daj sobie spokój. Słomiany zamiar typowy dla nowych tutaj, ale jak przyjdzie co do czego to się już nie chce. Zwłaszcza, że wątpię abyś była gotowa na rejestrowanie manifestacji, co jest jednym z ważniejszych wymogów. Daj sobie spokój, dla naszego dobra i dla swojego. Koordynacja taka to już nie komentowanie postów na forach, oraz dreszczyk "jestem na wwp o którym pisali w gazecie i dyskutuję o losach mego kraju, jestem anonimus, ciekawe co koleżanki powiedzo". p.s. Posta nr 4 lepiej usuń, albo edytuj. Spróbuj skopiować chociaż swój adres w google i zobacz jak banalnie wywiedzieć się o Tobie co i jak.
Jeśli chodzi o wolność słowa i sprawy które dotyczą społeczeństwa, aby się nie narażać przy rejestracji manifestacji można poprosić osoby które działały przeciwko ACTA w Polsce tutaj jest lista manifestacji przeciwko ACTA z linkami do wydarzeń na FaceBooku myślę że niektórzy się zgodzą oczywiście na liście znajdują się tylko miasta które brały udział w akcji STOP ACTA.
O kurde AnonymousDDoS widzę że koleżanka światowa, chylę czoła, przed takimi doświadczonymi bojownikami. Doświadczenie samo przemawia przez koleżankę. Ale czy jest koleżanka gotowa na rejestrowanie manifestacji i te tam wymogi podane? Zastanów się i odpowiedz nam. Trzeba być pełnoletnim na taką rejestrację, albo chociaż załatwić osobę pełnoletnią.
Nie proponowałbym się chwalić publicznie gdzie się mieszka (podawaj jakieś większe miasto które jest gdzieś blisko) ani gdzie należałaś po nazwie AnonymousDDoS można stwierdzić że coś z atakami miałaś wspólnego ( obyś teraz używała TOR'a) organy ścigania mogą Cię namierzyć a dowody znajdą się choćbyś zadbała aby ich nie było.
Nie było łatwo się z tym pogodzić co prawdopodobnie się stało. Na nasze szczęście ... zatarł za nami ślady. Jesteśmy mu za to wdzięczni.
Odeszła czy forum zamknęli? Anyway, czy jest koleżanka rzeczywiście gotowa przyjąć na siebie w/w brzemię? Radzę przeczytać posty powyżej. Albino już koleżankę wpisał, więc tak dla wszelkich formalności mogłaby się koleżanka jeszcze raz zadeklarować po którejś ze stron
Tylko Twoja decyzja. Posty da się usuwać. Powiem Ci, że z jednego gówna wchodzisz w większe. Czytanie forum, a robienie tego czegoś to inna sprawa (WŁAŚNIE SIĘ DO TEGO PRZYZNAŁAŚ). My nie jesteśmy Twoimi kolegami z którymi możesz sobie poufnie porozmawiać i pospiskować. Łączą nas cele i idee. Ale nie tylko tacy tu siedzą.
True. Anonymous nie są Twoimi przyjaciółmi. Ci Anonymous, którzy współpracują jednego dnia, następnego mogą Cię zniszczyć. Poza tym nigdy nie wiadomo, czy Anonymous to ci sami ludzie, co wczoraj.
Nie znam for, na których nie udostępnia się szkodliwych dla siebie informacji. I na które możliwości dostania się nie mają również osoby niemile widziane.
Dobra, skończcie już tą jazdę, bo zaśmiecacie temat. Nicoll zrozumiała swój błąd i usunęła posty, nie ma powodu by ciągle sapać.
Nie powinniśmy się bać spotkań w realu. To nie jest przestępstwem. Dużo wiem na ten temat. Ukończyłam kurs mediacji z dyplomem. Grunt to dobre wtyki i znajomość własnych praw.
Zgadzam się, ale jeszcze do tego tematu powrócę. Na poprzednim forum, do którego należałam, taki plan miał zostać zrealizowany, gdyby nie jedna osoba...
Skoro nalegasz. Ciekawy, a za razem pesymistyczny cel. Akurat nie jesteś Moderatorem, ale zawsze biorę pod uwagę wszystkie opinie, bo są tak samo ważne, czego niektórzy nie wiedzą.