Dobra, kurwa, nie chce mi się udawać, że nie jestem sobą, bo jestem. Tak na wszelki wypadek, jakby ktoś kupił tę mrzonkę o tym, że wybrałem clickbaitowy nick bo chciałem, żebyście podbijali mi freda. Ale jestem pewien, że żadna starociota tego nie kupiła. Na pewno nie Svobodny. Chociaż chuj wie, bo mistrzowsko zmieniłem styl pisania (brak wielkich liter, polskich znaków, interpunkcji, błędy ortograficzne, sklejone słowa). Anyway. Piszcie, kto tu jest. Znaczy, w sumie nie musicie deklarować powiązań z kontami sprzed 5 lat, bo to nie ma wielkiego znaczenia (choć zrobiłoby mi się ciepło na serduszku jakby tak z 5-6 starociotek odpisało). W każdym razie, jest tu ktoś jeszcze? Stary, nowy? Byle chętny do działania?
Ze starych wiem już, że jest Svobodny, KuroRyu Genhosama był 17go, ale nie wiem, czy zagląda jeszcze, czy tylko tak raz przypadkiem wpadł. Prawdopodobnie zagląda też martajagoda (Luiza Oldfag z poprzedniego tematu - dziewczyna, więc albo Rainbow Six, albo martajagoda, zakładam, że martajagoda, bo Rainbow Six już chyba dawno popierdoliła to całkiem). Ktoś jeszcze? Jacyś nowi?
O KURWA ANONIMOWY WRUUUUCIŁ!!! A tak serio. Siema, mordo ty moja. Co to się stało, że wciąż tu zaglądasz? (Ok, jest nas 4-5 osób, pora zacząć planować jakiegoś OPa. Przy okazji, jak tam z kwestią koordynatorów? I trzeba stworzyć dla nas stronkę, na której będziemy mogli planować, hehe, takie, wiesz, nie do końca, hehe, w porządku, akcje, rozumisz.)
marta89 [mj89@127.0.0.1] has quit [Ping timeout] Jak coś to też jestem (raz na jakieś pół roku, coby sprawdzić czy coś tu się rusza)
Witam Was serdecznie! Troszkę ze starocin, a trochę z nowszych jestem. Jako (mam nadzieję) koordynator Śląska jestem i wspólnie możemy zaplanować jakiegoś OPa. Moja propozycja to poinformowanie Polski o naszym powrocie. Proponuję #op PaperStorm.
Od 14 Lutego nic sie tu zbytnio nie ruszyło,mojego poprzedniego konta juz tu nie ma,mimo wszystko się melduję. Jakby ktoś chciał coś jeszcze podziałać to zapraszam do mojego tematu "Instrukcja" po więcej. Wy powinniście sobie poradzić z obejsciem "zabezpieczenia"
Ja miałem kiedyś taki pomysł, żeby zrobić stronkę, na której byłyby informacje o naszych kochanych politykach, coby ludziska przed wyborami mogli sobie poczytać. Stronka opisywałaby wszystkich polityków (każdy polityk i każda partia mieliby swój profil), z takimi informacjami jak przynależność partyjna (obecna i przeszła), od kiedy się udzielają, jakie mieli powiązania z różnymi aferami, jakie mieli osiągnięcia, co powiedzieli itd. Do tych, którzy obejmowali kiedyś ważne stanowiska (prezydent, premier, minister etc.) dodatkowo co zrobił ich rząd itd., + (ważne) przelicznik procentowy czy coś w tym stylu, pokazujący ile obietnic wyborczych dana partia/rząd spełniła w całej swojej historii, ile z nich było stadardowymi gruszkami na wierzbie, a w ilu przypadkach zrobili dokładne przeciwieństwo tego, co obiecali. Wszystko obiektywnie, bez oceniania (a więc nie "kurwa ten chuj chciał wyprzedać nasze lasy żydkom z uzbekistanu!!1", tylko obiektywnie "chciał sprywatyzować lasy państwowe"), tak, żeby każdy sobie sam mógł ocenić, co o tym myśli. Nie robiłem z tego opa, bo nie wierzę, że to się uda. Wymagałoby to OD ZAJEBANIA roboty, ze zbieraniem informacji, dowodów, filmików, linków i chuj wie czego (bez problemu mogłoby z tym zejść do następnych wyborów, zwłaszcza, że trzeba by było na bieżąco uzupełniać informacje), a my nie potrafiliśmy zrobić paper stormu w naszych "najlepszych" czasach. Ale jeśli ktoś uważa, że to jest możliwe tutaj, niech nie krępuje się podpierdolić ten pomysł, nie patentowałem go, pozwu nie bedzie. Ja sam tego nie będę zaczynał, bo szczerze mówiąc już dawno straciłem wszelką wiarę w to, że możemy coś zrobić i zaglądam to wyłącznie z nostalgii. Jeśli jednak to w ogóle ruszy z czyjejś inicjatywy i ludzie, którzy się zadeklarują, faktycznie będą coś robić, to i ja dołączę. Pomarzyć można.
Hej, co wy na spotkanie na IRC o 21 dnia 10/05/2017? IRC: webchat.anonops.com Kanal: #poland Zobaczymy ilu nas jest i podyskutujemy na temat reaktywacji AP.
Nie. Całe WWP (nie tylko Polskie forum, calutkie WWP) jest martwe już od dawa. Na wszystkich forach łącznie wypowiada się może ze 30 osób, które nie potrafią się pogodzić z tym, że WWP zdechło.
A moze by tak biorac pod uwage bunkry z Islamistami w Niemczech, Cyberataki i inne smieciaki wziac sie w garsc i zrobic cos czego jeszcze nie bylo?
Zagląda tu ktoś jeszcze? Jebać OPy i bieganie w tych śmiesznych maseczkach po mieście. Porozmawiajmy. Co tam kurwa u was? W sensie, chuj mnie obchodzi, że ktoś ostatnio zerwał z dziewczyną i mu smutno. Pytam raczej o to, czy osiągnęliście coś już w życiu? Ja osiągnąłem. W szczegóły nie będę wchodził, wielkie to osiągnięcia nie są, ale dorosłem. W czasach, gdy tu zaglądałem i chciałem ratować świat, byłem strasznym gówniarzem, ale trochę mi rozumu do głowy przyszło, jak już zacząłem sam na siebie pracować i sam radzić sobie z problemami. Zajebiste uczucie, polecam. Tak czy siak, to jest główny powód, dla którego już tu raczej nie zaglądam. Ot, raz na dwa miesiące jak nie mam co robić. Wyrosłem z ratowania świata, rewolucji i masek z filmu o takim, co biegał z nożami. W pewnym sensie nabrałem też trochę pogardy dla całego Anonymous, bo interesowałem się tematem w skali szerszej niż Polska i zauważyłem, że jest to "ruch" z gruntu lewacki. Może w Polsce by się to inaczej rozwinęło, gdyby się rozwinęło, ale ogólnie na świecie jest to bardziej lewacka rzecz. A z liberalizmu i miłości do wszystkiego i wszystkich, jak już rzekłem, wyrosłem. Ktoś miał coś podobnego? Albo nie? Opowiadajcie co tam u was. Co sądzicie o tym, co tu panie w polityce? Nie, nie mówię o żadnych OPach i kampaniach informacyjnych. Jebać to. Po prostu pogadajmy. Ktoś się tym interesuje w ogóle? Z bardziej okołoanonowych tematów, ktoś coś słyszał, o jakichś inwigilacjach, cenzurach i innych chujach mujach? Ktoś wie, co się dzieje z INDECTem? Boniecki nadal milczy? (żarcik) Jak myślicie, kiedy służby przestaną nas śledzić? Ja wiem, wiem, nagrabiliśmy sobie tymi mailami, no ale w sumie już od dłuższego czasu nie stanowimy wielkiego zagrożenia dla bezpieczeństwa pańtwa.
I masz racje,mam to samo. I mimo tego że mógłbym pomóc przy tych ultra haxiorskich zabawach to również z tego wyrosłem. Teraz jesteśmy dorośli odpowiadamy za swoje czyny, te 7 czy 8 lat temu założe się że każdy z nas miał tu max 19 lat a większość była w podobnym wieku. Bawiliśmy się dobrze ale na szczęście wyrośliśmy. Jak tak teraz sobie myślę,to dużo rzeczy spierdololiśmy na potęgę,jakieś majle które imo coś tam dały. Ale nawet kurwa dobrze nie byliśmy zabezpieczeni. Pozdro dla starej gwary.